Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])
много отдавна съм писал и аз за английската "здравна" система, тъй като имам роднини, живеещи на острова повече от 20 години, така че това не е скорошен феномен, а вроден дефект
пиша това в смисъл да потвърдя, за да няма коментари "глупости, англичаните са толкова умни, богати и представители на световния елит във всичко"
------------
Цитат:
Първоначално публикувано от
Lupus
А ти знаеш ли за какво му служи на слона опашката?:-memnon
важното е, че ТОЙ знае, пък нашего брата хомо сапиенс в 90% е само хомо
Цитат:
FearMe
важното е, че ТОЙ знае, пък нашего брата хомо сапиенс в 90% е само хомо
И той не знае, както и много представители на "нашего брата хомо сапиенс" за какво са им главите.
А отговора е прост - да имат завършен вид!
Цитат:
FearMe
пиша това в смисъл да потвърдя, за да няма коментари "глупости, англичаните са толкова умни, богати и представители на световния елит във всичко"
знам че е извън темата, но става все пак, за здравословен въпрос.
добре де, аз като съм малко бавен пак ще попитам, да ми се потвърди напълно.
Сега да кажем, че в тва време на сезона, ми се отвори един отит, или пък една добра кашлица, дето ме застрашава, от бронхит, да не говорим изибщо, за пневмония. Взема, че звънна на личния и той ми даде среща през март, аз дотогава ли трябва да чакам или може да се предприеме нещо по въпроса преди да съм почнал да плюя кръв и гной?
и изобщо не мисля да задавам въпроса, за възпален апендицит....
И тука така го гласят да стане.
Нашата здравна система, ако не ме лъже паметта, ползва за модел точно английската.
Май "великата" Маргарет я направи такава. Тя нали е желязна, какво и е пукало още тогава?
Преди 20-тина години Костов и сие и разказаха играта и на здравната ни система.
Може ПП да и направят update, че да е на едно ниво със съвременните течения на островчето.
Иначе няма да могат да се отчетат където трябва, че са преизпълнили плана за изтребване на българите.
Като стана дума за изтребване ...
https://m.youtube.com/watch?time_con...ture=emb_title
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Цитат:
Mig82
прокуратурата им се е самосезирала по случая, обаче никъде не намирам някакво развитие... в смисъл, че не е партенка явно, ама дали е истина или не, никъде няма инфо
1 Прикачен файл(ове)
От клипа, там от 10интубирани, 7 си заминавали.
При нас бяха казали, че от 10интубирани, 9 си заминавали( умирали)
Прикачен файл 38541
Предполагам ,че правиш разлика между интензивно и реанимация.
Цитат:
oldgraf
Ваксинирани ли сте? 3 пъти за 12 месеца?!
Тези били по 3 пъти положителни не са ваксинирани. Очевидно някои хора са по-податливи. А и са от звена, които всеки ден работят с много външни хора. За щастие няма тежко болни. Някои дори и почти нищо им няма, но болничния си върви. Дори подозирам, че 1-2 дават на моменти фалшиво-положителни резултати.
От никога не боледувалите сме само ваксинирани. Аз съм от тези редките изключения без отсъствия. С 3 дози съм. Но и не се изследвам всеки ден като голяма част от персонала. А и имунитета - дали естествен от преболедуване или от ваксина, не те пази от това да станеш положителен. Особено с последните варианти на вируса. Това е факт. Този вирус твърдо ще си остане в популацията по света.
Цитат:
milanov
После отваряш коментарите и ти се приисква да дръпнеш шалтера на реанимацията.
Шалтера на медиите, по тази тема, задължително трябва да се дръпне.
Тази постоянна негативна пропаганда е убила повече хора от фашистите през войната.
Всеки втори, с който говоря по тази тема, ми споделя, че го е страх до степен паника, няма значение вакснат или не.
FearMe
:)
https://www.rasmussenreports.com/pub...t_unvaccinated
Според общонационално телефонно проучване, проведено от Heartland Institute и Rasmussen Reports сред поддръжниците на управляващата партия в Съединените щати
-55% подкрепят глоби срещу неваксинираните
-59% подкрепят домашен арест на неваксинираните
-48% подкрепят лишаване от свобода за съмнение в ефективността на ваксинациите в социалните медии
-45% подкрепят лагери за интерниране за неваксинираните
-47% подкрепят следенето на неваксинираните
-29 % подкрепят отнемането на деца от неваксинираните
Сред активните поддръжници на Байдън (сред тях мнозинството чернокожи и латиноамериканци):
-51% подкрепят заключването на неваксинираните в "специални институции"
-54% подкрепят тежки глоби и затвор за критици на ваксинацията
В същото време 78% от привърженици на Републиканската партия се изказват против репресивните мерки срещу неваксинирани граждани и 64% от анкетираните, които не са свързани с двете партии.
На главния медицински съветник на Белия дом Антъни Фаучи се доверяват 78% от демократите, 22% от републиканците и 41% от несвързаните с двете партии.
https://www.reddit.com/r/bulgaria/co...B%D0%B0%D1%81/
Че медиите прекаляват е вярно, но единственото, което правят в момента е да досаждат на хората.
Страх и паника не виждам. Уплашените хора не се тълпят по заведения, молове хотели и тн.
Ако плашат някой, то това са хората, спазващи някакви мерки и ваксинирани.
Приемам твърдението ти за убити от медиите за метафора.