1 Прикачен файл(ове)
Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Jack Krauser
Хайде, Борката Джонсън и той покосен от корона-вирус.
Аз вече написах, че планът е в пълен ход!
Следват членовете на кралското семейство. Дали водевилът с "преселението на Хари и Меган не е част от плана, а?
Последният е разработен в специален доклад в разгара на икономическата криза през 2010. Като е претърпял развитие, разбира се.
Познайте от кои фамилии!
https://www.youtube.com/watch?v=kkHiXCSj8Pw
Като допълнение към клипа, Перчемлиев е казал, че в края на юли, началото на август епидемията ще отшуми.
Т.е. около 7 месеца от началото й, както се посочва в клипа. Защо ли е толкова уверен в изявленията си?
Корона вирусът е патентован в САЩ - взаимствах го от колегите в друг форум:
https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en
Шведите остават май единствените, които не си паникьосват гражданите и не скапват зорлен икономиката си.
https://www.dnevnik.bg/evropa/2020/0...tivopolojnite/
Респект за което!
Борис Джонсън и той ли с теста, който дава отклонение от 80% са го тествали?
Цитат:
Gena_bs
Респект?
Аз не се респектирам така бързо! И все пак пилците се броят на есен. Да поживеем та да видим кой как ще излезе от тази криза!
Най-вероятно с този тест, при който дори нетестваните дават положителни резултати!
Важното е цифрите да скачат значително между изявленията и да се шашкат робите!
Затвориха цели държави по къщите. Дали някой цивилен може да разбере какво возят военните камиони в Италия, например?
Пилците, както каза брадъра Перчемлиев, ще ги брои в края на юли, началото на август.
Много често взеха да се появяват по нашите средствата за масова дезинформация професори и доценти вирусолози.
Даже не знаех, че имаме такава голяма армия от учени в тази област. Явно са се рзвъдили последните 10 години, когато "помагаха" да се унищожава родното птицевъдството, свиневъдството, дребните преживни животни и т.н.
В изявленията си по няколко пъти на ден ни убеждават, че прилепите едва ли не сами си синтезират вируса. Направо било доказано, че последният е с естествен произход.
Мен, когато упорито ме убеждават в нещо, това ме кара сериозно да вникна в детайлите. Обикновено се целят резултати, които са в мой ущърб.
Може конкретният вид прилепи да имат извънземен произход, но явно корабът им каца само в Китай. Поне от 2010 насам. Явно другите космодруми им идват скъпо за приземяване.
Защо на другите континенти този конкретен вирус го няма? Съществуват и по-големи прилепи-вампири. https://bg.wikipedia.org/wiki/Кръвосмучещи_прилепи
Забрави за най-големия....нулевия заразен.
Цитат:
Gena_bs
Най-вероятно с този, който дори нетестваните дават положителни резултати!
Важното е да се шашкат робите!
Затвориха цели държави по къщите. Дали някой проверява какво возят военните камиони в Италия, например?
Много често взеха да се появяват по нашите средствата за масова дезинформация професори и доценти вирусолози.
Даже не знаех, че имаме такава голяма армия от учени в тази област. Явно са се рзвъдили последните 10 години, когатто "помагаха" да се унищожава птицевъдството, свиневъдството, дребните преживни животни и т.н.
В изявленията си по няколко пъти на ден ни убеждават, че прилепите едва ли не сами си синтезират вируса. Направо било доказано, че последният е с естествен произход.
Мен, когато упорито ме убеждават в нещо, това ме кара сериозно да вникна в детайлите. Обикновено се целят резултати, които са в мой ущърб.
Може конкретният вид прилепи да имат извънземен произход, но явно корабът им каца само в Китай.
Защо на другите континенти го няма при тях? Съществуват и по-големи прилепи-вампири.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Кръвосмучещи_прилепи
Съвсем си изтървал влака май!
Жертвите според теб са...? Няма такива ли?
С влак не съм пътувал от 2002 - ни с наш, нито с чужд. Обикновено ползвам самолети.
Има загинали в тази пандемия, но не е ясно колко са те, дали са от короната или от нещо друго. Бройката със сигурност е по-ниска от тази, с която ни облъчват през 2-3 часа.
Виж статистиката на загиналите от предишните епидемии. Птичи, свински и т.н. грипове, ебола...
Там се посочват цифри в милиони загинали по целия свят. И нямаше ни пандемия, ни ИП, ни декларации - нищо!
Сравни ги дори с броя загинали обикновения грип през този зимен сезон
Цитат:
emil vasilev
Борис Джонсън и той ли с теста, който дава отклонение от 80% са го тествали?
Да. А правителството на Боко тиквата всеки месец щели да харчат десетки милиони за такива тестове. Даваха го по новините.
От проста банкянска тиква какво друго да очакваш?!
Някак си си падам по конспирациите.Но как камиларят и псевдо–Тръмп се разболяха или по-скоро заразиха.Сега невероятно бързо ще се рековърнат и ще поведат кралството through the valley of death.
Знаех си аз,че конспирацията най-накрая ще победи в тази тема,но не очаквах да е толкова скоро.
абе моят ексел ли е повреден или математиката на правителствено ниво работи по друг начин?!
през последните дни по думите на Генералите %-ът на нарастване бил между 10 и 14%, а аз с очите си виждам:
23.март | 7,5 |
24.март | 8,5 |
25.март | 11,0 |
26.март | 9,1 |
27.март | 11,0 |
Аз като нормален и с добро здраве човек,нямам друго обяснение.
Цитат:
dudi4ek
Аз като нормален и с добро здраве човек,нямам друго обяснение.
Така така - здрав на болен не вярва!
То е малко по-друго, сит на гладен не вярва.