Здравейте на всички! Искам да попитам може ли да извадя субтитри с медиен сървър Twonky Media , като телевизора ми е Philips 9604 и плейера на телевизора (който възпроизвежда ,когато пусна филм на флашка през USB-то) не поддържа субтитри?
Преглед за печат
Здравейте на всички! Искам да попитам може ли да извадя субтитри с медиен сървър Twonky Media , като телевизора ми е Philips 9604 и плейера на телевизора (който възпроизвежда ,когато пусна филм на флашка през USB-то) не поддържа субтитри?
За да свалите файла, натиснете бутона "скачать".Цитат:
Първоначално публикувано от joroblue
http://sendfile.su/481821
Да стана вече, разбрах как става. :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от Dominator
;-)Цитат:
Първоначално публикувано от joroblue
Четох много в тази тема и нищо от това не ми помогна да подкарам филм (чрез Allshare или PC maneger или през който и да е сървър) на Тв самсунг уе32д6500 :( При мен проблема е малко по-различен.Интернетският кабел влиза в нас от там влиза в рутъра, но само минава през него а не дава интернет на рутъра, после отива до суич и от суича по същия кабел по които идва сигнала се връща в рутъра за да даде интернет. От суича излиза друг кабел, който пък дава интернет на компа, а от рутъра излиза кабел, който дава нет на ТВ-то. Имам два IP-та. Имам ВИФИ в цялата къща. Имам нет на компа. Имам нет (безжичен и кабелен) на Тв-то обаче, когато си пусна, някой сървър на компа не ми открива ТВ-то а само някакви други устройства на комшиите. Вече не знам, какво да направя. :( Пробвах всичко. Ако някой има идея с удоволствие и благодарности ще приема съветите му ! :)
Използвам "Домашний медиа-сервер" на ТВ Самсунг УЕ32Д6500 и съм адски доволен. Искам само да попитам ако някой може да ми каже, дали става да се пускат файлове и по кабела, защото аз до сега съм го ползвам само безжично през ВИФИ-то ? Някакви настройки ли трябва да се направят или изобщо не може ?
Ако има LAN порт - може.Цитат:
Първоначално публикувано от spark33
Не става :( Веднага ме изхвърля. Явно трябват някакви допълнителни настройки.Цитат:
Някой който използва "Домшний Медиа Сервер" Да сподели какви трябва да са настройките за да се възпроизведе ISO Bluray с помощта на транскодиране?
Аз го ползвам и искам да разбера също как става с ISO Bluray и искам да разбера, защо на DVD звукът ми ту спира - ту почва ? :(Цитат:
Има ли някаква причина през DLNA филмите, различни от стандартните xvid фомати и mkv, на m2ts и ts, да не излизат субтитрите?
Само при m2ts и ts не ми се показват през Nero Home Media 4? На компа си тръгва, обаче през DLNA не.
Тоест, дори да обърна голям mkv, който има субтитри в m2ts или ts, тогава субтитрите не се показват...
Процедурата е прилагам, понеже незнайно защо на плеъра не му се нравят релийзите на HDRemux (за тези по-големите говоря и се бъгва целия плеър и трябва рестарт от щепсела...)
Та релийза Fast.Five.2011.Extended.Cut.Blu-ray.Remux.1080p.AVC.DTS-HD.MA.5.1-HDRemuX.torrent от замунда не ми тръгва на плеъра и само ако го обърна или в m2ts и ts, тръгва но без субтитри. Това за мен не е проблем, но се чудя къде може да се крие решението на проблема?
Аз също ползвам този сървър,но не съм изгледал до сега нито един филм до края-спират ми между 25-та до 30-та минута.При теб как е и ако не ти спират филмите,то моля обясни!Цитат:
Първоначално публикувано от spark33
На какъв телевизор гледате филмите? Какво устройство използвате?Цитат:
Първоначално публикувано от marfi62
P.S. Ако може някой на моя въпрос да отговори?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332695040[/time]_________________________________________________
P.S. Май тук се крие ключа към баракта
http://img269.imageshack.us/img269/7585/captureujs.jpg
Доколкото разбирам ако пусна съдържание от поддържаните контейнери, субтитрите тръгват автоматично... В графата за DLNA/Разширение, докато кодека може да бъде един от изброените, които да се съдържат в опаковката например mkv?
Погледнете подчертаното от мен, аз се опитвам да плейна директно кодека m2ts и се получава да се възпроизведе без проблем, но моята логика която открих защо не ми излизат субтитрите когато плейвам m2ts или ts съдържание, при положение че на един и същи филм с контейнер mkv тръгват, а само с m2ts или ts, субтитрите не излизат, е че субтитрите биха се възпроизвеждали само, ако пускам филма само от поддържания контейнер, а не директно от кодека... Правилно ли мисля?
Та въпреки че се поддържат форматите, дали наистина е това причината да не ми се показват субитрите през DLNA, при възпроизвеждане директно на кодека, а не на поддържащия контейнер?
Много не намирам причина защо така или иначе не ми тръгват субтитрите, ако плейна филм да речем 300.m2ts и субтитри към него 300.srt?
Няма как да пробвах от външен носител, защото използвам DLNA протокола...
Цитат:
Гледам на Toshiba 32 TL 838, а за какво устройство става дума-ползвам HMS-руския;връзката телевизор-компютър става чрез рутер-компютър с рутер се вързват wi-fi,а от рутера до телевизора връзката е с кабел.Цитат:
При положение че използвате кабелна връзка директно до компютъра, не виждам как може да Ви насича?Цитат:
Първоначално публикувано от marfi62
P.S. някой по моя въпрос? https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg569258