Online stream към телевизор?
Здравейте колеги,
Интересувам се дали има някаква възможност да прехвърля stream -a който гледам на компютъра към телевизора по мрежата? Знам че най лесно мога да го направя с кабел, но лаптопа ми е стар и има само S-video изход. За това питам дали има някакъв начин чрез домашната мрежа да стане това? Дали някой DLNA сървър поддържа това или нещо друго?
Отговор: Online stream към телевизор?
Май първо трябва да кажеш кой (какъв) е стрийма
Купуваш си андроид джаджа и си готов. Ето пример за прилична такава : ТВ Бокс Tronsmart MK908 II Андроид 4.4.2 характеристики|novtablet.com|ТВ Бокс , Без това не можеш да минеш . Стрийма , който искаш не може да стане и най-лесно е подобно устройство да си купиш. Гледай да има все пак софтуерна подръжка. Аз ползвам такова нещо видно в подписа. Гледам си всичко в нета , което пожелая чрез различни приложения, а също и с ACE Stream и SopCast to HTTP и т.н. Успех
Цитат:
Първоначално публикувано от
ceco7
Купуваш си андроид джаджа и си готов. Ето пример за прилична такава :
ТВ Бокс Tronsmart MK908 II Андроид 4.4.2 характеристики|novtablet.com|ТВ Бокс , Без това не можеш да минеш . Стрийма , който искаш не може да стане и най-лесно е подобно устройство да си купиш. Гледай да има все пак софтуерна подръжка. Аз ползвам такова нещо видно в подписа. Гледам си всичко в нета , което пожелая чрез различни приложения, а също и с ACE Stream и SopCast to HTTP и т.н. Успех
Точно за Ace Stream говоря да, но Андроида подържа ли го?
Да , но ACE STREAM можеш да ползваш с външно устройство, било на комп с Windows или на посоченото андроид уредче. Пренос на данни чрез сървър имащ подходящия софт за гледане не знам да има. Не вярвам и да направят , защото няма кой да им купува джаджите и навлизащите андроид смарт телевизори.
Ясно, благодаря ти много.