Отговор: Въпрос за Android TV
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
civica  
 То и за това има ресет бутон !

За другото - не би трябвало да е тайна тази покупка . Има ги в ОЛХ . Колегата не искаше да пазарува извън БГ !

То ясно е че е от Бг, за толкова кратко време няма как да дойде от Китай. Имах в предвид дали от някой сайт/магазин си  го е купил с гаранция и пр. или от ОЛХ без нищо? Интересувам се понеже също обмислям подобна покупка, ама още се чудя от къде да бъде. Гледам че X96 2G/16G са около 65 лв от Али-то, ама с ДДС-то и митото дали няма да си е по-добре от тук да си го купя!?
  Няма мито ! А и без ддс може да се разминеш , но... божа работа . От ОЛХ , Х 96 беше 110 лв. , Х 92 150 , има и по-скъпи . От склад в Германия идва за 130 лв подобен модел .
Тези от ОЛХ са търговци , ама едва ли дават гаранция , но без да питаш не може да си сигурен .
  я дай линк за x92 с 3 ram за 130лв
  Това с повечето рам не прави самия плеър по-бърз . самия чип е предназначен да поддържа 2 ГБ рам .
За 130лв от Алито  -     линк !  Поне така е описан - 3ГБ РАМ / 16ГБ РОМ .
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
civica  
  От склад в Германия идва за 130 лв.

линк?
   Цитат:

От склад в Германия идва за 130 лв подобен модел .

Та кое не е ясно ?
  дай мнение сега кой е по добре да се вземе.....за беелинк знам ,че уж по добра потдръжка има
  Трудна задача , понеже си е лично мое виждане , мнение или препоръка , ама хора разни , нужди също . Хардуерно са почти еднакви , различни входове , различно качество на материала на кутията и др.дребни подробности и без качествена софтуерна поддръжка са едно .... нищо . А и бързо им пада цената , постоянно излизат нови модели . 
Лично на мен по ми харесва Беелинк , но това нищо не значи т.е., че другия е по-зле . Има колега от форума с Беелинк-а , та той може да се изкаже по-компетентно .
  Много интересни работи стават с Android tv box x92, преместих го от единия, на другия телевизор и след като го пуснах и повече не тръгна булсат тв , зарежда ми проценти и всичко което трябва и до там, странно...  къде е проблема? И като за капак, мишката от днеска работи (движи се) само в левия горен ъгъл на телевизора, движи се в квадрат и до там, не може на целия екран, ту се оправя, после пак се разваля, не е от мишката, пробвах и на другия телевизор, но там си работи много добре, пробвах и мишка с кабел, същата работа, пак не става, смених и на 4 - те юесби порта, но пак не стана, ужас..  много неприятно.. защо се получава така? Гаранция няма, взех го от сайта на olx, ама се наредих, почвам леко да се ядосвам...
  Може да се е бъгнал нещо . Не искам да оставаш с лошо впечатление , но стават такива работи . Изключи го от мрежата , ресетни го ,
  Да, това и направих, оправиха се нещата, ама до кога...  Това ли е решението, ако пак се случи? И какво, искаш да кажеш, че е нормално да става така с мишката?
  Това е първото решение . Второто е по-нов фирмуер , ама дали има ..... Не че е решение , но е възможно нещо да се подобри .
Това с мишката може и да не е нормално , а да е следствие от нещо - несъвместимост , натрупани грешки ,  не добра комуникация между отделните модули на хардуера или некачествени елементи от него .......
  Много благодаря за отговора, за сега нямам никакви проблеми, не знам, но може да е било от батерията на мишката, защото преди ден, два, я смених, явно вече се усещаше и може би затова е ставало така. А и сега вече не я изключвам от бутона, on и off, постоянно си е включена. Може и от това постоянно, включване и изключване, да дава някаква грешка и да не може да установи правилна връзка с устройството, не знам дали съм прав, но аз така си мисля.