Отговор: Проблем с DTS HD MA звук
До колкото ми е известно Zidoo работи с някакви барнати версии на Kodi , теглят се от техният сайт или форум възможно е заради това да е.. Друг е въпроса при положение че си със Zidoo защо изобщо се занимаваш с Kodi , заводският му плеър е в пъти по добър от Kodi .
Да, прав си много по-добър е HT, но през него не ми работи ambient light. За това се мъча с Коди.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
що не пробваш с блурей плеър 4к
Цитат:
Първоначално публикувано от
Slusatel
що не пробваш с блурей плеър 4к
Защо да купувам плейър, след като имам?
Цитат:
Slusatel
Щото ще се мъчиш
Вграденият плейър ми подкарва абсолютно всичко, без никакви проблеми. Мъча се с Коди понеже само през него ми работи амбилайта. И блурей плеъра няма да ми свърши работа, понеже амбилайта ми работи само с приложение за Андроид.
Тази настройка, дисплей то липсинк от коди ли е, или от зиду? Питам, понеже по спомен в коди баш такава няма. Вероятно имаш на ресивър или на тв настройка за изместване на звука, пробвай от там.
Имам едно притеснение, че щом ти работи лайта, вероятно не е сработило хардуерното декодиране, което би трябвало да товари много зиду-то. Виж си процесора докато бачка и дали грее, ако грее, по-добре не го ползвай, ще стане проблем в един момент.
Цитат:
tolostoi
Тази настройка, дисплей то липсинк от коди ли е, или от зиду? Питам, понеже по спомен в коди баш такава няма. Вероятно имаш на ресивър или на тв настройка за изместване на звука, пробвай от там.
Имам едно притеснение, че щом ти работи лайта, вероятно не е сработило хардуерното декодиране, което би трябвало да товари много зиду-то. Виж си процесора докато бачка и дали грее, ако грее, по-добре не го ползвай, ще стане проблем в един момент.
Моя грешка, настройката е sync playback to display. Lipsync e от ресийвъра ми е е включен.
Цитат:
chorlavia
Моя грешка настройката е sync playback to display. Lipsync e от ресийвъра ми е е включен.
С тази настройка, коди предекодира звука, по скоростта на видеото вероятно в долби дигитал (щом казваш ДДПлюс - вярвам)