подреждане канали HISENSE 32A5100F
привет! опитваме се да преподредим каналите на HISENSE 32A5100F, но неуспешно. доставчикът е Скат, сигналът е през Ci модул. от менюто на телевизора може само да се избере канал в подменю редакция и дотам. има ли някакво външно приложение, с което би могло да стане? благодаря предварително!
Отговор: подреждане канали HISENSE 32A5100F
Китайците не са предвидили функция за подреждане на програмите. Може да си направиш списък с фаворити.
1 Прикачен файл(ове)
Няма никакъв проблем с подреждането на каналите,имам 40"-вия модел в спалнята,с CA modul съм на А1 и съм си ги подредил както ми харесва.
Проблема е че трябва да се отвори едно подменю с цветните бутони от дистанционното,което по необясними за мен причини не винаги е активно.Просто трябва да си поиграеш и да го уцелиш някакси.Няма как да го обясня,защото и аз го уцелих случайно.А и никъде не описано как точно става.По късно ще пробвам да направя снимки ако менюто вземе та се покаже...:punk:
Прикачен файл 36622
Майка ми в мое отсъствие и с помощта на нейна приятелка си взела едно 39" NEO 3918 с Андроид - реално HISENSE.
При натискане на бутона OK се появява менюто за избор и списъкът с каналите. Със стрелка в дясно отиваш на програма в самият списък .
Пак с бутона MENU ти дава три възможности за редактиране - фаворити, изтриване, прескачане.
Не откривам опция за подреждане.
Нали това се опитвах да обясня...на снимката от горния ми пост се вижда как съм си подредил каналите,просто иконката за подреждане не се показва винаги,по спомен мисля че беше в жълт цвят,аз също в началото си мислех че не могат да бъдат подредени и много се изнервих,обаче като разцъках цветните бутони на дистанционното и се появи,след това ги подредих и повече не съм се занимавал,имам телевизора от около 4 месеца,и вече не помня точно как ставаше номера.Сега като стана на въпрос погледнах и пак няма такава иконка.
Ще пробвам тези дни отново,ако има резултат ще пиша....
Благодаря, момци! Ще дебнем менюто да стане активно, явно.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Китайците не са предвидили функция за подреждане на програмите. Може да си направиш списък с фаворити.
И това опитахме, но неуспешно...
Цитат:
Първоначално публикувано от
iveto
Няма никакъв проблем с подреждането на каналите,имам 40"-вия модел в спалнята
Колега, доволен ли си от телевизора? Аз взех на скоро такава 40-ка - 40А5100F за 440лв но не съм особено очарован. Даже малко съжалявам, че не взех един модел на Стронг, който гледах на промоция за 400лв. Този hisense е с доста орязани настройки за звук и картина, при интензивни движещи се картинки маже доста. Като цяло звука ми е като от радио точка. Двата долни края - ляв и десен на телевизора изглеждат все едно са леко деформирани а не прави. Единствено ми харесва дизайна, че е без рамка.
привет! нямам преки впечатления, тв-то се ползва у братовчед ми.
Взех един A5600F за службата и погледнах как става подреждането на каналите.
Ами много е лесно, има 2 опции. Първата е да качиш файл на флашка и от там ChanSort да си ги наредиш както искаш. Втората е от телевизора. Отиваш на редактиране и от там маркирате канала и натискате лявата стрелка и си избирате къде да сложите дадения канал.
Много е лесно.