Отговор: HISENSE 55A6K 4K
Ето много по-добър вариант - https://www.ozone.bg/product/smart-t...55-dled-black/
На 15 месечния план е без оскъпяване. Изобщо не се чудете.
Благодаря за предложението , даже и го поръчах!
Цитат:
Първоначално публикувано от
CubanLinx
Не знаеx, че и Озон предлагат разопаковани стоки.
И аз, ако не беше казал нямаше и да видя. То в момента въпросния модел струва колкото разопакован ;)
ХА, наистина ! И аз не знаех , но да разликата в цената не си заслужава главободлията, иначе Озон стават все по големи и по големи, придобиха много големи търговски брандове през годините като пулсар, цените им са ОК , обслужването на клиенти също е добро.
:offtopic: Не знам колко са добри. Мой приятел (същия, на когото препоръчах C805) до днес работеше в администрацията им за 1500 лв, което е скандално за мен. Каза, че текучеството дори и на мениджърските позиции е голямо и като цяло не били ок нещата. Иначе за мен от клиентска гледна точка са ок, да. Редовно имат добри промоции.
Цитат:
AntrAcsA
ХА, наистина ! И аз не знаех , но да разликата в цената не си заслужава главободлията,.
Някой не е издържал на предложението с 20 лв надолу и го е взел.
Цитат:
brotzki
Някой не е издържал на предложението с 20 лв надолу и го е взел.
Здравейте , коментара Ви е смешен!
Първите впечатления от НЕразопакования телевизор са супер ! Понеже съм с кабелна телевизия се убедих колко лош е сигнала, който получаваме , дори и HD каналите. Щерката пусна от Youtube клип с природа / животни в 8К и огромната разлика лъсна. Но като цяло TV за такава цена , че и чисто нов и неразопакован = идеален. Благодаря на колегата , че ме насочи към него !
Поздрави и хубав ден!
Те на клиповете от YouTube с високо качество, повечето изглеждат добре. Точно при лошия сигнал от кабелна тв си проличават качествата на някои по-скъпи модели от други марки. Но за тези пари няма какво да му придиряте.
Цитат:
VanDan
Те на клиповете от YouTube с високо качество, повечето изглеждат добре. Точно при лошия сигнал от кабелна тв си проличават качествата на някои по-скъпи модели от други марки. Но за тези пари няма какво да му придиряте.
Да , напълно съм съгласен и съм много доволен ! Не съм правил никакви настройки на картината - незнам къде да пипам ! Ако някой има жокери ще съм благодарен да сподели къде мога да пипна , ако не здраве да е!