-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
LG платиха ли за 2012 г. DTS лиценз?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
LG платиха ли за 2012 г. DTS лиценз?
Ако са, означава ли че телевизорите от 2011 ще имат DTS?
-
Не ,само за модели 2012г.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от beos
Не помня версията коя беше, май нещо такова - 4.Х.Х6 но не съм сигурен .. сега съм последната 5.1.10 Рално нямам поглед върху друг подобен телевизор и не мога да сравня какво е 120 Hz спрямо 200z Доволен съм от покупката оценката за телевизора ми е 6+ по шестобалната система:)
Имам питане как се въвеждат буквите директно от дистанционното - тези който са числа за избор на канал? Има ли някакво превключване на режима им числа/букви ?
Въвеждането с букви работи но не навсякъде.Над бутона за 3D е бутона за превключване между букви и цифри.По едно време си мислех че не работи но случайно в едно от приложенията прописа.Не си спомням в кое.По удобно е ако имате телефон с андроид да го ползвате него като дистанционно.За съжаление не със всички телефони работи.
-
Току що ми излезе ъпдейт до 5.11.06 за сега на намирам промени нито в нета нито по менютата.
С 42LW5500 съм.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от chitalov
Току що ми излезе ъпдейт до 5.11.06 за сега на намирам промени нито в нета нито по менютата.
С 42LW5500 съм.
Направили са YouTube както аз го искам :)
-
Да супер е туба,само дето е зверски бавен в менютата.
-
Гложди ме един въпрос от два дни :huh: може ли записите от Timeshift да могат да се запишат на диска и да не изчезват след спирането на телевизора
-
Цитат:
Първоначално публикувано от beos
Направили са YouTube както аз го искам :)
Цитат:
Първоначално публикувано от chitalov
С 42LW5500 съм.
И моя 42LW5590 се ъпдейтна, но не виждам промени, освен горепосочените. Който знае какви са да пише! :yikes :ole
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331108022[/time]_________________________________________________
Youtube е супер тъй като вече можеш да влизаш и с акаунта си, но като недостатък вярно, че е малко по-бавен. Няма пълно щастие. И още нещо да ви е честит новия апс 3D word. :ole
-
Цитат:
Първоначално публикувано от jrr75
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331107980[/time]_________________________________________________
И още нещо да ви е честит новия апс 3D word. :ole
Не разбирам за какво говориш?
-
След като вчера закупих LG42LW5590 се оказа че за да го ползвам пълноценно ми трябва изграждането на някаква мрежа(в момента лан кабела е закачен за РС-то) понеже тия неща са ми абсолютна мъгла, кажете какво трябва да си набавя.
-
Ти досега щом не си прочел всички страници не знам как ще стане твойта работа.Вземай си един НДМИ кабел за 12лв. има ги в Технополиса и навсякъде и връзвай комп. с телевизора и гледай филмите.Мрежа ще направиш и после ще питаш ами що насичат филмите,що не тръгва звука ,що субтитрите пък не тръгват.Изобщо дълга и широка с тази мрежа.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от jrr75
И още нещо да ви е честит новия апс 3D word. :ole
Цитат:
Първоначално публикувано от collectorbg
Не разбирам за какво говориш?
И аз ,ще обясниш ли малко ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от zorbata
След като вчера закупих LG42LW5590 се оказа че за да го ползвам пълноценно ми трябва изграждането на някаква мрежа(в момента лан кабела е закачен за РС-то) понеже тия неща са ми абсолютна мъгла, кажете какво трябва да си набавя.
Цитат:
Първоначално публикувано от loshiat
Ти досега щом не си прочел всички страници не знам как ще стане твойта работа.Вземай си един НДМИ кабел за 12лв. има ги в Технополиса и навсякъде и връзвай комп. с телевизора и гледай филмите.Мрежа ще направиш и после ще питаш ами що насичат филмите,що не тръгва звука ,що субтитрите пък не тръгват.Изобщо дълга и широка с тази мрежа.
Това съм го направил, въпроса ми е заради нета. Как да го вържа през РС-то с лан карта или през рутер пак с кабел?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от loshiat
Аз също обмислям да направя мрежа и понеже ще е с 2 рутера N стандарт, наистина ли ще има проблем със субтитрите и звука? За плеъра става въпрос, не за телевизора.