LG 32LM620S-ZE ,възможно ли е usb wifi adapter -TP-LINK-TL-WN721N
Та както става ясно от заглавието имам LG 32LM620S-ZE и ми и зписва ,че устройството не се поддържа,има ли вариант да се подкара този адаптер и ако не какъв е варианта да му сложа wifi,със PCMCIA слота дали ще тръгне??И още един въпрос как мога да подкарам 3д субтитри ,че обикновенните много ме натоварват,като гледам?Благодаря предварително на всички отзовали се.Лек и успешен ден!
Отговор: LG 32LM620S-ZE ,възможно ли е usb wifi adapter -TP-LINK-TL-WN721N
Телевизора ви има вградено Wi-Fi , 3Д субтитри не поддържа никой от вградените в тв.
По принцип модела LM620S е Wi-Fi Ready
Хм , сигурно се бъркам с LM640 - в такъв случай се взема Wi-Fi донгъла на LG .
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Телевизора ви има вградено Wi-Fi , 3Д субтитри не поддържа никой от вградените в тв.
В какъв смисъл колега,за субтитрите не разбрах,иначе е Ready и от изчетаното стигам до извода ,че по-добре да си пусна кабел,вместо да се занимавам,понеже донгал е от порядака на 60-100лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Валентин Бояджиев
В какъв смисъл колега,за субтитрите не разбрах
В смисъл, че през вграденият плеър на тв-то не може да подкараш 3Д субтитри, а само 2Д.
Да, по-добре е с кабел. А за субтитрите колегата имаше предвид тези във формат idx/sub, които се визуализират на всеки видео поток поотделно. За нормалните субтитри няма проблем, дори и в 3Д режим.
Пробвал съм и през пс-то чрез HDMI,но лаптопа ми не може да възпроизведе филма,кажете някой добър плеар,видео картата ми е Intel 4500M-64мб и споделена 1294мб,дали не е слабичка.
- - - Обновено - - -
По-точно проблема е там ,че след като го пусна на пс-то е добре ,а на телевизора като включа 3д и в средата излиза един прозрачен правоъгалник,помагайте........