-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Хм , пак не засича никакви мрежи или не може да се свърже ? Остава връщане на заводски ...
-
@svetlio1 - Може ли когато получиш отговор от LG, относно звука - да постнеш тук във форума?
Благодаря!
-
Веднага , само дето имам известни съмнения , че ще е нещо смислено . :p При мен го засичам вече и на още един транпондер , но е по-леко и се трае . Надявам се , като му минат депутатските мераци на В. Симеонов да вземе да си стегне подопечните , че нещо много "на уволнение" я подкараха :D - лошото е че и другите кабеларки за нищо не стават ...
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Хм , пак не засича никакви мрежи или не може да се свърже ? Остава връщане на заводски ...
Не засича никакви мрежи, изписва ми: "За да се свържете с мрежата, проверете състоянието на връзката на ЛАН кабела или точката за достъп". Да не би да се е прецакало уайфи-то?! Не мога да пробвам с ЛАН кабел понеже не е достатъчно дълъг и не стига до ТВ. А и хич не ми се връщат заводски настройки, щото после докато си направя всички настройки на картина и други...
-
Може и да е "заминал" , но по-скоро е някакъв блокаж (за мен) - ако не ти се връщат заводските (то не е лоша идея от време на време да се връщат) не се сещам какво да ти предложа ... - всъщност аз бих пробвал да го оставя за повече време изключен (примерно през нощта , махни и модула) , но май пак ще се стигне до връщане на заводските ... Да няма нещо наблизо , което да смущава ?
-
Не мисля, че има нещо което да смущава! Ще пробвам през нощта да изключа всичко, ако не стане, утре заводски настройки!
Благодаря ти за идеите.
-
Привет, Съфорумци!
Имам голяма молба към вас да ми помогнете да настроя оптимално картината на телевизора!
Моделът е LG 32LS3450.
Току що го купихме:D
Прави ми впечатление, че цветовете са по-топли и създава впечатление, че картината е по-мътна сякаш цапа.
При Тошибата картината е много по-ярка и светла.
Какви трябва да са параметрите на:
1.Задно осветление
2.Яркост
3.Контраст
4.Острота
5.Цветове
Много ще съм ви благодарен да ми покажете оптималните параметри за най-добра картина.
Дали щото е ЛЕД и цветовете са по-топли, което води до по-тъмна/мътна/ картина?
Все пак ще ми е интересно да видя, какви параметри сте задали вие.
-
Цитат:
InternetZombie
Привет, Съфорумци!
Имам голяма молба към вас да ми помогнете да настроя оптимално картината на телевизора!
Моделът е LG 32LS3450.
Току що го купихме:D
Прави ми впечатление, че цветовете са по-топли и създава впечатление, че картината е по-мътна сякаш цапа.
При Тошибата картината е много по-ярка и светла.
Какви трябва да са параметрите на:
1.Задно осветление
2.Яркост
3.Контраст
4.Острота
5.Цветове
Много ще съм ви благодарен да ми покажете оптималните параметри за най-добра картина.
Дали щото е ЛЕД и цветовете са по-топли, което води до по-тъмна/мътна/ картина?
Все пак ще ми е интересно да видя, какви параметри сте задали вие.
Здравей, колега!
Честит телевизор - със здравей да го ползваш!
Първо телевизора е бюджетна серия и като цяло от картината не трябва да се изискват чудеса... Но причината да са "мътни" цветовете - няма нищо общо с това, че е LED. Като за начало - сменете зветопредаването от топла гама на студена или средна. Контраста задайте със стойност около 88-90, яркост 50-55, подсветката е изцяло по Ваш вкус, защото през деня, ако има пряка слънчева светлина ще трябва да е с една стойност, вечерта с друга, но като цяло се ориентирайте около средата или малко над нея... Тоест 50-60. Цвят от 47-55, острота 30/ 30
-
Аз вчера купих LG 32LS3500 понадути са настройките , обаче има богат избор за настройване . Почваш една по една докато ти хареса на теб . Най ме изкефи опцията за изключване на стендбай светлината :))
Матрицата според описанието е W - LG Display Co.Ltd. S-IPS
-
във връзка с анкетата - имам 47лм671 и един прост самсунг американски/фулл/ ееее еко-сензора на самсунг бие ЛГ отвякъде. изгася лампата и веднага се усеща промяната. все пак се кефя на ЛГ-то, тези проблеми след ъпдейти поне при мен или аз не ги усещам. поздрави :).
-
Цитат:
chasovnik
във връзка с анкетата - имам 47лм671 и един прост самсунг американски/фулл/ ееее еко-сензора на самсунг бие ЛГ отвякъде. изгася лампата и веднага се усеща промяната. все пак се кефя на ЛГ-то, тези проблеми след ъпдейти поне при мен или аз не ги усещам. поздрави :).
То и при LG го има ефекта с ECO-то...
-
Цитат:
svetlio1
Може и да е "заминал" , но по-скоро е някакъв блокаж (за мен) - ако не ти се връщат заводските (то не е лоша идея от време на време да се връщат) не се сещам какво да ти предложа ... - всъщност аз бих пробвал да го оставя за повече време изключен (примерно през нощта , махни и модула) , но май пак ще се стигне до връщане на заводските ... Да няма нещо наблизо , което да смущава ?
Върнах заводски и нищо, явно е заминало уайфи-то!
Сега нов проблем, с КА модул на виваком съм и след връщане на заводските настройки трябва да настроя каналите!
Обаче не ми намира техния сателит интелсат 12, а като сложа на някой друг сателит не ми вади всички канали?!
Някой да каже нещо?
-
Без да съм запознат с настройване на ТВ със сат. тунер - ама няма ли възможност да вкараш транспондерите ръчно ?
-
Има си ръчно - сканираш си транспондерите на Виваком пък какво пише като име на сателита няма значение.
-
Колеги ЛГ 42 LS 3400 -то ми няма изход за слушалки и няма от къде да взема звук да включа към ДВД-то да използвам озвучението а филма да върви през HDMI - кабел. Има чинчове но се са вход и от тях не излиза звук . През скарт нещо или трябва USB -чинч