Отговор: LG 42LA640S - проблем
Дай го на -- (да е без страна) и пробвай отново, би трябвало да ти се получи.Получава се така, защото явно приложенията умишлено се цензурират за различните страни.Поне аз така си го тълкувам и незнам каква е логиката(според мен дадено приложение се създава или да е freeware, или да носи печалба на собственика му).
Цитат:
Първоначално публикувано от
hvaleriev
Преди няколко дни закупих от известна верига този телевизор. Междувременно от LG отново ми писаха: "България не е възможен избор за страна при телевизори ,които не са внесени и разпространявани от LG България.Но е възможно да сте получили от Т********** непредназначен за нашия пазар телевизор."
Дай името на веригата магазини, пълният моделен код на телевизора, както и серийният му номер.
Цитат:
competition
Дай го на -- (да е без страна) и пробвай отново, би трябвало да ти се получи.Получава се така, защото явно приложенията умишлено се цензурират за различните страни.Поне аз така си го тълкувам и незнам каква е логиката(според мен дадено приложение се създава или да е freeware, или да носи печалба на собственика му).
Здравей,
competition- пробвах с всички възможни избори, включително и --, но не става.Благодаря ти все пак!
поздрави,
- - - - - - - - - -
Цитат:
hristoslav2
Дай името на веригата магазини, пълният моделен код на телевизора, както и серийният му номер.
Магазина е Техномаркет, модела 42LA640S, серийният номер: 312WRVA20615.
Междувременно днес ми звъннаха от магазина и ми казаха, че това погрешка била партида, която не е предназначена за нашия пазар. В сряда щели да получат нова партида и ме поканиха да ми го сменят.
поздрави,
ми то така по погрешка може човек да го тури на роднините им и после да ги подкани да забравят :))ако техниката не е предназначена за БГ е добре да бъде предназначена за Япония ,всичко друго е набутвация :)
Цитат:
hvaleriev
Магазина е Техномаркет, модела 42LA640S, серийният номер: 312WRVA20615.
Междувременно днес ми звъннаха от магазина и ми казаха, че това погрешка била партида, която не е предназначена за нашия пазар. В сряда щели да получат нова партида и ме поканиха да ми го сменят.
поздрави,
Както си и мислех. Щом в менюто липсва български - то модела не е бил предназначен за източна Европа.
В този пост е описано как да разчетеш моделният суфикс
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...D1%82-6-a.html
Здравейте, случаят е решен. Телевизорът ми е сменен и новият работи перфектно.Управителката реагира много адекватно и в обещания срок.:ole
поздрави,
Колеги, като стана въпрос за HBO GO имате ли го все още като активация, защото при мен вместо 1 месец, работи вече 1 година.