Отговор: LG 42LF652V и YOUTUBE
Обновени ли са телевизора и приложението до последните версии?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Joro711
Обновени ли са телевизора и приложението до последните версии?
Телевизора е с версия дето още я няма и на сайта на LG - 04.00.60 а приложението се обнови при първо пускане и днес пак има проблем:
Показва началната страница с клиповете на youtube , позволява търсене но като избера клип пише само "Зарежда се ..." и нищо не прави
- - - - - - - - - -
Сега тръгна ..
Май работата е малко бъгава ... :(
Изчакай да се "понаместят нещата" няколко дни. Моят е същия и в началото също имаше някои софтуерни проблеми, но сега всичко е ток :thumbup
Провери си интернет връзката. Имам същия модел, но 50". При спиране на тока по същия начин тубата ми остана на розов фон. Оказа се, че ТВ се е свързал с рутера в другия край на апартамента и сигнала е прекалено слаб. Аз съм с версия .30. Все още не намира актуализации, но мярнах .60 ако не се лъжа в UK версията на сайта на LG. Няма да бързам да ъпдейтвам, че засега се е закрепил добре.
Аз съм със същия телевизор от 6 месеца някъде.
Никога не съм имал проблеми с никакви софтуерни версии. Всички updates съм ги правил по Wi-Fi ей така, напук. Обаче рутерът е на 1,5м от ТВ. Не знам къде са му антените на LG-то, но ако са отгоре, то са на една линия.
С последната версия на FW и YouTube съм и всичко е ОК.
Така, че послушай съветите на на колегата Боян Александров!
Благодаря за съветите, май наистина проблемите идват от отдалечеността на моя рутер