Отговор: Проблем с LG 49UF770V
Опитай с изваждане на батериите.
Пробвах, нищо не става. Даже пробвах с на един приятел дистанционното той има подобен телевизор пак не става. Цитат:
Първоначално публикувано от
martyy
Опитай с изваждане на батериите.
Ivko
Понякога се случва, след ъпдейт, меджика да се дерегистрира от телевизора и да спре работа. За да го регистрираш отново - при включен телевизор натисни едновременно и задръж за 5 секунди бутоните OK(в средата на скрола) и Back. Трябва да ти изпише, че дистанционното е регистрирано.
Фърмуера може да се замени с по-стара версия по указанията в тази статия начин.
Благодаря ти много operator3 . Довечера ще пробвам и ще пиша какво е станало.
Благодаря Ви много за помощта, вчера пуснах телевизора задържах Back и Home(къщичката) за около 5-6 сек. и след това натиснах два пъти бутона за включване после натиснах ОК и се регистрира на ново. И вече работи всичко нормално.
Още веднъж Ви благодаря за помощта.
- - - - - - - - - -
Само да попитам може би не е мястото, но ме извинете, на компютъра си инсталирах Plex и през Smart Share пуснах филм обаче не ми е активно менюто за субтитри, на нито един филм не е активно менюто.
Свалих Plex на телевизора през него вървят но не ми харесва през приложението да ги гледам понеже е тромаво.
Как може да се пусне това меню за субтитрите през Smart Share ?
Преди време, когато си търсех DLNA сървър, на PLEX и SmartShare успях да подкарам само вградените в контейнера mkv субтитри. Но да си играеш с MKVtools при всеки филм, си е приключение. :)
Погледни хелпа им, може и да се пребориш със субтитрите.
Има и алтернативни приложения за webOS, работещи с PLEX - PLAYz и PlayPMS, както и много други по-френдли DLNA сървъри.