Отговор: Мнение за 65UH600V
60" - S-IPS, 8-bit, ? Hz, Edge Led
при голям диагонал с такъв тип матрица и подсветка има голяма вероятност от клоудинг - неравномерна подсветка.
Затова още първата вечер трябва да се тества у дома и при откриване на такава, още на другият ден да се върне и смени с друга бройка.
Пиши какъв ти е бюджета...
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
60" - S-IPS, 8-bit, ? Hz, Edge Led
при голям диагонал с такъв тип матрица и подсветка има голяма вероятност от клоудинг - неравномерна подсветка.
Затова още първата вечер трябва да се тества у дома и при откриване на такава, още на другият ден да се върне и смени с друга бройка.
Пиши какъв ти е бюджета...
Мерси за отговора - как се прави подобен тест. Бюджета ми е 3,000. Знам, че е малко за 65 инча, но просто целя най-доброто за тези пари и размер.
Цитат:
blablabla
Мерси за отговора - как се прави подобен тест. Бюджета ми е 3,000. Знам, че е малко за 65 инча, но просто целя най-доброто за тези пари и размер.
Мисия че в емага видях 65ju6400 за тея пари
Цитат:
Сидеров
Мисия че в емага видях 65ju6400 за тея пари
За съжаление е BGN 4,000, което ми е извън бюджета.
Извинявай, объркал съм се. Съвета ми е ако не бързаш изчакай някоя промоция.. Лятото често пускат по 20%.
Цитат:
Сидеров
Извинявай, объркал съм се. Съвета ми е ако не бързаш изчакай някоя промоция.. Лятото често пускат по 20%.
Няма проблем. Иначе да, следя за промоции
Цитат:
hristoslav2
Благодаря за препоръката! Разгледах нещата и действително изглеждат добри, но ако приемем, че съм тъп и много държа да си купя UltraHD 65" за 3000лв, кой от тези три би бил най-малко гаден от гледна точка на филми и гейминг :BigGrin:
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15485
Телевизор LED Smart LG, 65" (164 см), 65UH600V, 4K Ultra HD - eMAG.bg
Телевизор LED Smart Samsung, 65"(163 cм), 65JU6000, 4K Ultra HD - eMAG.bg
Благодаря предварително!
Да ти кажа честно, ако имаш приличен доставчик на телевизия и се радваш на добър сигнал, отиваш до технотата, гледаш с очите си и преценяваш на място. Едва ли ще има съществена разлика в качеството на картината. И както Христо вметна по рано в темата проверяваш за клоудинга на същата вечер и си свиркаш. Не на последно място бих те посъветвал да си доплатиш за 5 годишна гаранция - решаващ фактор в днешно време ( нали освен ако не те бърка през година две да купуваш нова техника)
Успех!
Цитат:
KI_YOOU
Да ти кажа честно, ако имаш приличен доставчик на телевизия и се радваш на добър сигнал, отиваш до технотата, гледаш с очите си и преценяваш на място. Едва ли ще има съществена разлика в качеството на картината. И както Христо вметна по рано в темата проверяваш за клоудинга на същата вечер и си свиркаш. Не на последно място бих те посъветвал да си доплатиш за 5 годишна гаранция - решаващ фактор в днешно време ( нали освен ако не те бърка през година две да купуваш нова техника)
Успех!
Ясно, ами Панасоника в момента промоционално върви с 5 години гаранция, така че май това ще е. Видях го и на живо, супер си изглежда. Мерси за помощта!
Последният от списъка., но те съветвам, да отидеш на място за да ги видиш трите и сам да си прецениш, чия картина ти харесва повече.
Цитат:
hristoslav2
Последният от списъка., но те съветвам, да отидеш на място за да ги видиш трите и сам да си прецениш, чия картина ти харесва повече.
Ясно, много благодаря!