Отговор: LG телевизори 2017
Цитат:
Първоначално публикувано от
nikolov333
И последен въпрос за разликите между 55B6J и 55E6V, освен стъклото на екрана, 3D и SoundBar-а, други разлики имат ли?
В повечето ревюта пише,че в картината почти няма разлика.Напр. тук:
''The best 55 inch 4k smart TV is the LG OLED55B6P. While not without flaws, it is the closest we've seen to picture perfect and is better than all LED TVs on the market. The picture quality is about the same as the pricier OLED55E6P. Therefore, most people should buy the cheaper B6 instead.''
Best picture quality 55 inch TVs - Winter 2017: Reviews
Тоя ще е.. цената ме спечели :)Технoмаркет - онлайн магазин
Цените в Техномаркет не са от най-добрите(за съжаление).Намалиха и отстъпките със златна карта.Мисля,че от Унгария нямаш проблеми.Питал съм ги за гаранцията и ми отговориха,че в най-близкия бг сервиз(европейска гаранция)или ако има проблем го вземат за тяхна сметка във фирмения сервиз в Будапеща.Аз също се мисляза B6,ама чакам да видя дали ще добавят HLG както пишат хората или не ,както ми казаха от LG България.
Да..Ще си искам отстъпката от Техномаркет, понеже съм им редовен клиент и ако не свалят ще го вземам от унгарците. https://edigital.bg/led-televizori/t...d55b6j-p446702
А забелязваш ли надписа "ограничени наличности" в ТМ ?
Ами да, но го дават, че е наличен в доста магазини и изрично съм казал да не е демонстрационен...В тоя смисъл, как се проверяват работните часове при LG. На Panasonika е в менюто на информация, до колкото помня..
Цитат:
nikolov333
Да..Ще си искам отстъпката от Техномаркет, понеже съм им редовен клиент и ако не свалят ще го вземам ..................................
И най-вероятно няма да ти откажат и ще ти забършат праха от някоя мостра . Дано да не е така !
Като нищо..Сега говорих с тях. Има го в 8 магазина но всички са с по 1-на бройка и само един магазин имат две бройки и те били отворени..:mad:
Не е голям проблем , но остава неприятно преживяване . Мостра , не много работила , ако има въобще такова понятие , с добра отстъпка се ядва , ама ....
Проверката на наработените часове е проблем . Влиза се в сервизното меню , ама по-специално , с друго дистанционно и е нужно да се внимава , а може и да не стане .
Поръчах го от Унгарците за 3007.50лв.,без ДДС на фирмата ми, като вътрешно общностна доставка..с наложен платеж, за да мога да имам възможност да реагирам при доставката, ако нещо не е окей..
То хубаво , ама колко време ти дават за такава реакция ? Просто питам . Това си иска време .
- - - - - - - - - -
И кое или кой ти гарантира , че не е мостра и този тв ? Пак просто питам . Тези модели не са така масови , че да има големи наличности из магазините .
Ами говорих с тях и го коментирах. Ще го доставят от склад на техния вносител на който са представители, а не от магазин. Твърдят, че ще е оригинално запечатан и в момента на доставката, имам правото да го огледам, а ако имам претенции при огледа, реално все още няма да съм им го платил, така че..
ОК ! Гледай тиксото отгоре да е единично . Ако са повече от един слой , отварян е ! Успех с чакането на доставката !
И да се похвалиш , с новата придобивка .
Задължително..а за OLED55C6V какво мислите, понеже има 3D и HLG има ли смисъл, понеже ми излиза със 160лв. разлика, но не разбирам извит дисплей ли е и дали съм видял правилно характеристиките им. https://edigital.bg/led-televizori/t...-smart-p425704 Тук излиза, че е извит с 3D и HLG, а в сайта им не го пише.. http://www.displayspecifications.com...rison/1459172d
Цитат:
nikolov333
3D,ама извит дисплей,което не се харесва,затова падна на ценатана B6.Извитите дисплеи са умираща технологи като 3d.Пък HLG няма.То ще се добавя с upgrade,и или ще има за всички или няма да има.
CES 2017 trends: 3D is dead, curved TVs are dying
CES 2017 trends: 3D is dead, curved TVs are dying - FlatpanelsHD
http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1484051855
късмет и да не забравиш да пишеш как беше с доставката.