Спиране на Youtube - LM(2012) серията
Здравейте!
Понеже ползвам доста активно Youtube, прочетох, че на 26.06.17, т.е утре спират подръжката му и с една дума - край.Мисълта ми е дали ще може да продължи да функционира с моднато приложение.Братята руснаци вярвам, че ще измислят вариант да се ползва пак :).Това означава ли също така, че дори с Miracast през телефона няма да работи?
Отговор: Спиране на Youtube - LM(2012) серията
Благодаря ти адаш :) златен си.Значи през телефона ще е работата.Малко запецва като пускам доста клипове един след друг, но не е болка за умиране, важното е да подкарвам клиповете.
Може да си вземеш някакво външно устройство, което да свържеш към телевизора.
Що ми се струва, че 2012 г. моделите би трябвало да поддържат HTML5 :confused:
Може би е от самата Netcast - сигурен ли си за LM6 серията ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Може да си вземеш някакво външно устройство, което да свържеш към телевизора.
Не съм фен на мултимедията.Ще станат много устройства и следователно дистанционни.През телефона ще продължа да си плейвам, а за мултимедия си ползвам от край време Serviio.
Светльо явно не поддържа щом излиза съобщение, че приложението ще спре работата си след 26.06.17
Хм , Хромкаст също е решение и то доста добро , а не ти трябва и друго дистанционно .
Аз отдавна не съм пробвал на плазмата (50ST60) как е положението и дали са го спрели ...:Drinks:
Ако говориш за ChromeCast за Android, имам го на телефона и от него си плейвам, ако не съм пуснал машината(Serviio).Идеята за темата ми беше, че не всичко имам на компа, а и клипове не държа, а като се съберем някоя вечер и всеки се сеща за някое старо забравено парче и от ТВ-то беше най-лесния и бърз вариант.Тъпото е, че заради стрийма съм на кабел(Lan) в ТВ-то и като трябва да ползвам Miracast-а се налага да вадя кабела или да спирам ръчно кабелната връзка, което е малко изнервящо :), но ще се наложи да свикна.Интересното друго е, че през Wi-Fi телефона, примерно, няма накъсване, докато върви клип, а ТВ-то, от време на време, зацикля и си буферира кеша, който вместо да свали наведнъж го спира донякъде и като стигне клипа до заредения кеш зацикля и ако пожелае продължава да го доизтегля (често се случваше да не продължи).Но вече няма да го имам този проблем :) след като спрат приложението.
https://www.pazaruvaj.com/tv-tuneri-...ii-p346649602/ - самото устройство имам предвид . Аз съм сложил на сина от стария модел и няма грижи на един дърт Самсунг - музика, филми, ютюб ...