Отговор: избор на тв до 800лв
634v го има fhd и uhd и се чудя дали изобщо да е uhd с приемник на булсатком съм fusion,дали ще има някаква разлика?
При положение, че при UHD има четири пъти по голяма резолюция от FHD. Няма смисъл от чудене. 4к телевизор предава по-добре от FHD когато получават един и същ сигнал.
Цитат:
Първоначално публикувано от
petiopetrow87
4к телевизор предава по-добре от FHD когато получават един и същ сигнал.
Да, ако сигналът е 4к. :D
Във всички други случаи реалността е доста по-различна.
Цитат:
petiopetrow87
При положение, че при UHD има четири пъти по голяма резолюция от FHD. Няма смисъл от чудене. 4к телевизор предава по-добре от FHD когато получават един и същ сигнал.
Бисери, но не са за тоя раздел...:thumbsup:
Човека пита за кирливия сигнал от приемниците на булШит все пак...
Всички модели, които съм гледал в последно време се справят добре с ъпскейла на СД и честно казано не виждам особена разлика какъв е панела - виж от WRGB панелите на ЛГ изобщо не съм очарован ...
Цитат:
mitakabus
Бисери, но не са за тоя раздел...[emoji106]
Човека пита за кирливия сигнал от приемниците на булШит все пак...
Точно от този приемник в нас има разлика в картината от 4к и FHD, да говорим за нормален SD сигнал просто самия телевизор прилично ъпскелва картината. Да няма как да я направи като 4к.
за последно се спрях на тези двата :
43uj635v
43uj6307
някои знае ли каква е разликата между двата освен стойката
Доколкото видях няма друга разлика освен стойката и можеби не е за нашия пазар, защото работя в магазин за техника, и сме вносители на LG и този модел не съм го засичал. Забелязах, че го предлагат само Е-маг. Не излъгах ви имаме го. Като ги гледам нямат разлика.
Другите разлики са че, 635 има DVB-T2 тунер Ultra surround на звукът а 6307 има DVB-T тунел и Clear Voice 3 . С две думи 635 има допълнителна опция за Surround в настройките за звукът.Туко що си поиграх да има пусна едни и същи трейлър и по отношение на картината не забелязвам никаква разлика. И двата модела нямат Magic remote в комплекта и само 635 може да работи със него.
Здравей, извинявай че те занимавам с глупости, но съм се спрял на точно тези два модела и ги гледам в емаг. На хартия 635V е по-добър от 6307, та въпросът ми е, има ли магазин в който реално да мога да ги видя изложени двата за да си направя някаква съпоставка спрямо картината и звука и дали им работи бързо смарт менюто. Дали може да се гледа HBO GO и на двата и какво е твоето впечатление между двата модела. Защото съм на кабелна телевизия на Нет1 и се чудя дали доставчика ми ще покаже пълния потенциал на телевизора на когото се спра. Благодаря ти предварително.