Избор на телевизор LG или друга марка
Здравейте, лаик съм по темата, затова реших да попитам за мнения.
Търся си телевизор с бюджет до 1300лв. 49inch, Wi-Fi, 4K
Ще се гледа от 2 метра, предимно за филми и сериали, а по-натам и за геймплей, но единствено за FIFA 19 и следващите издания на играта.
Не знам дали ще използвам приложенията и браузъра в телевизора, но бих искал да няма лаг при използването им.
Насочил съм се към LG 49UK7550MLA, защото има magic remote и 5 години гаранция
Друг телевизор, който гледам в Емаг е LG 49SK7900PLA, но май няма включено дистанционното и гаранцията е стандартна, пък и преди промоциите е с 50лв. по-скъп.
Може да предложите и други марки телевизори.
Отговор: Избор на телевизор LG или друга марка
Цитат:
Първоначално публикувано от
Дидо
Здравейте, лаик съм по темата, затова реших да попитам за мнения.
Търся си телевизор с бюджет до 1300лв. 49inch, Wi-Fi, 4K
Ще се гледа от 2 метра, предимно за филми и сериали, а по-натам и за геймплей, но единствено за FIFA 19 и следващите издания на играта.
Не знам дали ще използвам приложенията и браузъра в телевизора, но бих искал да няма лаг при използването им.
Насочил съм се към LG 49UK7550MLA, защото има magic remote и 5 години гаранция
Друг телевизор, който гледам в Емаг е LG 49SK7900PLA, но май няма включено дистанционното и гаранцията е стандартна, пък и преди промоциите е с 50лв. по-скъп.
Може да предложите и други марки телевизори.
В момента в Техмарт 49SK7900 е 1030лв. Има маджик дистанционно и 5г. удължена гаранция след регистрация в сайта на LG, както 49UK7550. За 1300лв. има SK8100 пак там.
Изпратено от моят Redmi Note 4 с помощта на Tapatalk
Аз sk 8500 не го намирам под 1400+ лева.
Цитат:
burnx86
Аз sk 8500 не го намирам под 1400+ лева.
Извинявам се, става въпрос за SK8100.
Цената не е толкова от значение, колкото качеството на самия телевизор.
А защо новите телевизори нямат изводи за слушалки? Аз така си свързвах субуфера преди..
Не всички нямат. Не чети спецификациите в бг магазините, там много неща са объркани или липсват. 49SK7900 има изход за слушалки, както и други. Спецификациите ги гледам тук: https://www.displayspecifications.com/
На този сайт не може да му се вярва. Има неточности!
Телевизор LED LG Smart, 43" (108 см), 43UK6200PLA, 4K Ultra HD - какво ви е мнението за този модел? Подходящ ли е за спалня и гледане от 2-3 метра?
Изпратено от моят Mi MIX 2 с помощта на Tapatalk
Цитат:
pyrat
Телевизор LED LG Smart, 43" (108 см), 43UK6200PLA, 4K Ultra HD - какво ви е мнението за този модел? Подходящ ли е за спалня и гледане от 2-3 метра?
Става за кухня или детска стая. за спалня вечер на тъмно бих се замислил....освен ако не поставиш някакво фоново осветление отзад.
Цитат:
hristoslav2
Става за кухня или детска стая. за спалня вечер на тъмно бих се замислил....освен ако не поставиш някакво фоново осветление отзад.
А този Самсунг 43NU7122, по добро решение ли е?
https://www.emag.bg/televizor-led-sm...medium=android
Изпратено от моят Mi MIX 2 с помощта на Tapatalk
Малко по-добре откъм контраст - качеството на картината е същото като по-горният.
Не ме разбирай погрешно - двата модела стават, но е добре да не се гледат продължително време в пълна тъмнина.Ххубаво е да има някаква минимална осветеност - например от нощна лампа.
А може ли мнение относно 49UK7550MLA или нещо малко по-добро за тези пари?
Пичове, последен въпрос. 49UK7550MLA от технополис или техномаркет? И също така, онлайн или от магазина?
Онлайн. Можеш да го тестваш спокойно и ако има нещо го връщаш до 14 дена, като естествено внимаваш с опаковки кашони и т.н. В магазина с това осветление и т.н. не е много ясно тестването, макар че последно като взимах един самсунг за майка ми си носих флашката и го разцъквах и се дзверих за мъртви и светещи пиксели поне 20 мин. без проблем. Преди време до 3 дена можеше да се върне и в магазин, но някой скоро беше писал, че вече не се спазва.
49UK7550MLA ,този модел със 100 Hz. Матрица е ?