Отговор: 65SM9010PLA мнение
Много ми е любопитно цялата 9 серия ли е така,щот аз гледах в техното 49 инчовия на uhd сигнал и беше добре.
Всеки телевизор с IPS матрица и локално затъмняване има същият проблем като във видеото по-горе. В магазина е достатъчно осветено за да не го видиш.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Всеки телевизор с IPS матрица и локално затъмняване има същият проблем като във видеото по-горе. В магазина е достатъчно осветено за да не го видиш.
Здравейте, насочил съм се към 55SM9800PLA , бихте ли ми дали съвет, кой от телевизорите други марки е сходен с избрания от мен модел.
Условието е:
1. НЕ по-голям от 60" (поради спецификата на вграждане в ниша, в стената правена от гипс-картон - 65" не влиза там за 3см надлъжно и няма начин да се преправя картона) 60" е максимално, даже нежелателно.
2. еARC съпорт. Имам рисийвър Onkyo TX-NR-686, с ъпдейта от миналия месец вече има поддръжка за eARC 37 Mbits/sec. HDMI 2.1 Dolby Atmos ще е нужен, конфигурацията ми е 7.1.2 колони
3. Имам и PS4 Pro - тъй че това ще е от значение за гейминга! :) - оглеждам се и за телевизори в този ценови клас и размер с AndroidTV. Mисля да пробвам Google Stadia поне ще има Native support когато го пуснат. В момента ползвам един моднат мощен Android BOX Amlogic S912 на който върви CoreElec и един Android 7.2 ROM port-ван специално за него на SuperCelleron. Ще слагам и RPi 4B+ заради 2-та MiniHDMI порта които съпортват 4К
4. Бюджет 3000лв.
В общи линии е това но освен горе-посоченото LG не мога да се спра на друг модел който не е OLED ... та ще се радвам ако може да помогнете със съвет.
Освен Airplay би трябвало да имаш и HomeKit support, което си е супер, ако използваш HomeKit.