Колеги, сигурен съм, че до миналата седмица го имах, защото гледах двете серии на Игра на тронове.
Някой ако има подобен проблем да сподели.
Колеги, сигурен съм, че до миналата седмица го имах, защото гледах двете серии на Игра на тронове.
Някой ако има подобен проблем да сподели.
Не погледнах коя година ти е телевизора, но не е нещо неочаквано както от страна на LG така и от страна на HBO.
При 2019 година модел като го взех имаше приложението на Voyo, година по-късно се наложи да върна фабрични настройки и приложението вече го нямаше в контент стор-а им.
А започнах с това за годината на телевизора ти, защото пък от страна на HBO при преминаването от HBO GO на HBO MAX премахнаха не малко стари (за тях) модели телевизори и хората, които си бяха ползвали спокойно услугата допреди смяната, след нея не можеха да я ползват без да сменят телевизора или да купят външен бокс, та като нищо може да са решили, че и твоя модел ТВ вече не им отговаря на 'безумните' критерии.
LG TV с webOS 3.5 или по-нова версия
https://help.hbomax.com/bg-bg/Answer/Detail/000001243
LG 49UH8507 е с webOS 3.0
Значи в случая ще се сърди на HBО. Явно някой пак е решил, че определени години ТВ-та вече са стари.![]()
Те не пишат, че са стари, а че са загрижени за сигурността на потребителите. Поради остарялата OS.
Справка - същите идиотщини от Android и Google при smartphones.
Старият хардуер с течение на времето, не може да поддържа новите кодеци, формати, стандарти за аудио и видео(DV, DA), протоколи за сигурност, увеличен битрейт..
Стриминг платформите си имат свои стандарти и когато някои модели телевизори не ги покриват, произовдителите ги вадят от списъка на поддържащите.
В това отношение най-добре ТВ с Андроид. Там нещата са по-добре
Не е задължително. Един бокс и си решаваш проблемите за дълго време.
Ми той и бокса с Андроид. Пак до там опираме
[QUOTE=achonikolov;1041008Иначе не може ли да се обнови операционната система?[/QUOTE]Не.
LG не предлага ъпдейти на операционната си система до по-нова версия.
99% от случайте при HBO са точно такива.Не знам кой глупак е решил, че трябва да се правят на "загрижени" и да предоставят приложението им само на най-последните години ТВ-та и то при положение, че върви абсолютно нормално на по-старите модели, пък освен това тази глупост им губи и клиенти, ама да се оправят. Те и Netflix се мислеха за номер едно, ама се видя какво стана с броя на абонатите им.
ДА и аз видях че на моят LG 55LF630V от 2015г. модел ми изчезна HBO и не го намирам в магазина.
А на малкият ми 24 инчов LG го има HBO понеже е от 2020г.
То и YouTube приложението почна да неработи както трябва заради рекламите които вкараха на старото LG.
Даже и дистанционното си обнових със LG AN-MR700. И работи страхотно.
Mоят ТВ е последният 55 инчов FULL HD, затова и картината винаги е перфектна.
Този пост е редактиран от brave; 08-10-22 в 12:22.