първи стъпки - къде е? win tree ???
интересува ме как мога да стигна до windows xp tree - папки директории , нещо немога да сев оправя с този linux - version e 50 mb - damn small linux на desktop-a има иконки:
ATerminal
Emeilfm
Rdesktop
Siag
xMMs
xZGV
DSL Panel тези ми се сториха по важните
Re: pyrvi stypki - kade e win tree ???
Я пейстни какво ти дава командата mount
Re: pyrvi stypki - kade e win tree ???
Re: първи стъпки - къде е? win tree ???
нещо не се оправих с този guide , комбинацията за copy + pasteне ми дава да копирам в промпта , какво ми дава mount .
в долния ъгъл имам иконка и там пише floppy като click става cd aа под този ред писше в червено unmounted , ама какво трябва да се прави незнам , явно трябва да си намеря някоя друга дистрибуция
Цитат:
Първоначално публикувано от eror
нещо не се оправих с този guide , комбинацията за copy + paste не ми дава да копирам в промпта , какво ми дава mount .
Трябва да има иконка за term, terminal program,xterm, Xterminal, или нещо от този вид. В X няма нужда от комбинацията crtl +c или каквото там е във windows, вместо това се маркира нужния текст с мишката(без да се натиска бутон) и се вмъква със средния бутон на мишката.
Така че пуска се terminal(или каквото там има), изпълнява се командата, маркират се нужните редове и после се пастват в браузера със средния бутон на мишката.
Цитат:
Първоначално публикувано от klamer
вместо това се маркира нужния текст с мишката(без да се натиска бутон) и се вмъква със средния бутон на мишката.
Така и пробвах , въпреки че мишката няма среден , ама пак нестава , както и да е сега търся нещо по простичко иначе и тази си я бива 50 мб само