Малка почивка и глътка хумор
След изпълнението наречено "Клопките на отворения код", което на мен лично ми донесе много приятни и забавни моменти, великият глас на Майкрософт създателят на сайта ебалКани.цом пусна поредния си бисер. можете да го прочетете тук http://www.e-balkani.com/analiz30-Mandrake-23012003.htm.
П.С. Така и не ми стана ясно защо се напъва да пише такива неща. Може би очаква малките и меките някой ден да го забележат и да го направят свой говорител [:-jester]
[:-bonc01] Хумора е направо жесток. Може Mandrake да имат някакви финансови затруднения, но това не е M$ да прави недомислици и да ги продава. Бих искал да попитам колко човека са си купили законно Windows(който и да е) че Линукс да е заслужил това "Ударът чрез Linux и чрез новоизмислената религия на т.нар. "отворен код" е насочен към изтласкване на комерсиалните компании, за да може да се върне времето на занаятчийството.", а може би автора на това е единствения притежател на законен Winbows в България.
Пълен боклук е това! [:)]
забелязали ли сте кога е писано тази простотия? е вече сме 2003 ,Мандрейк още не е фалирал както и Сусе както и RedHat и линукс си се развива с доста бързи темпове.
МОже и с това да е кандидатствал за работа в MS България хахахаахааа
Mandrake фалираха преди около месец.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Domin
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
propusnal sam go tozi fact :)
no twa ne znachi che niama da ima Mandrake Linux poveche
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Domin
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Абе не фалираха баш... Май още са живи и имат някакъв шанс за оцелявне...
Leleee dano ne mu plashtat za tova deto go pishe :)
Стига с този Божилов бре (да се излага сам) стига сте му помагали
Стига сте публикували и коментирали прословутите статии от е-balkani :)