Търси се да се закупи Билинг система
Търси се Билинг система за:
1. Управление на Интернет трафик.
2. Управление на VoIP (Н.323 и при възможност за надграждане към MGCP)
Системата да е Web базирана с възможност за работа на клиентите с нея (да си проверяват трафика, сметките и т.н.)
Предложения - тук или на e-mail:hrabar@engineer.bg
Примерни билинг системи ( www.rodopi.com и www.netup.biz ). При възможност - ще се препочете български продукт.
P.S. Помолиха ме да намеря подобна система до седмица. Ако някой има идея - нека пише. Хубаво ще е да подпомогнем нашите си програмисти и парите да си останат в България.
<font color="red">//edit</font id="red">
P.P.S. Тъй като се очаква Билинг системата да работи под Линук, темата я сложих тук, но ако е необходимо - преместете я в Мрежи. :)
Моят провайдър (а и аз - като клиент) ползва системата на ipacct. Само че май намат управление на VoIP. Не знам, можеш да ги провериш...
Ами ние си имаме таквоз животно но не знам дал се продава ... требе да питам колегите в понеделник.Ако можеш да изчкаш до тогава добре.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами ние си имаме таквоз животно но не знам дал се продава ... требе да питам колегите в понеделник.Ако можеш да изчкаш до тогава добре.
<div align="right">Originally posted by BAD_BOBIK*-*03/04/2004*:* 21:52:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Както написах до седмица, а ми го възложиха на 31.03. До сряда ще търся българско с поддръжка на VoIP (по Н.323 с възможност за MGCP)!
Днес говорих с колегите си и получих отрицателен отговор за съжаление.Съжалявам.
HGD,
ipacct е в публичното пространство от доста време. за h323 съм виждал прилична система в провинцията, но не съм сигурен дали беше на мобиком или на друг разработчик.
мой колега в момента финализира проект по h323/sip/proxy/т.н. тематика, изпрати ми емаил или смс, за да ти дам координати. не мога да кажа нищо конкретно, защото тази тема (VoIP) ми е далече от специализацията, но мога да те свържа с хората и да си проучваш в подробности
b.
http://ipacct.com/
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">HGD,
ipacct е в публичното пространство от доста време. за h323 съм виждал прилична система в провинцията, но не съм сигурен дали беше на мобиком или на друг разработчик.
мой колега в момента финализира проект по h323/sip/proxy/т.н. тематика, изпрати ми емаил или смс, за да ти дам координати. не мога да кажа нищо конкретно, защото тази тема (VoIP) ми е далече от специализацията, но мога да те свържа с хората и да си проучваш в подробности
b.
http://ipacct.com/
<div align="right">Originally posted by bbhcb*-*26/04/2004*:* 19:53:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Благодаря, но вече имаме - срока отдавна мина.