мразя Linux и free приложенията му !!!
Здр,
Вече наистина съм бесен!!!
Т'ва аз ли сам ТЪП или какво???
Из4ел сам тонове литература за Linux и някои от прилойенията му, но там пише какви ли не простотии, само не и елементарни неща, като наапример за какво служи и как се работи с приложението. Или пък как се копират цели директории със съдържанието им. В место това са ми написали как се конфигурира веб сервер, поп3 или не знам какво си.
Ето например вече 5ти ден се мъча да разбера как се работи с маилинг листа:
http://www.list.org/
ама отново само глупости има писани в мануала, които на всеки средно интелигентен човек са известни.
Е кажете ми как се работи така????
БР,
Росс
<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">
Не е лошо да промениш заглавието на темата си.
Например "Как да работя с Линукс и free приложенията му?"
Аз също не мога да работя, но не мога да кажа, че поради тази причина мразя тази ОС.
По същата причина мога да кажа, че мразя Лив Тайлър, защото не ми обръща внимание.
Имам предвид, че форума е място, където се търси и дава помощ, а не място за емоционални експликации на тема безсилие.
хи,
ами ако го променя по този начин 6те ми paste хилади линкове сас мануали в които ни6то не пише :)
за това е по-добре да си стои така :П
Росс
Добре де, ти всъщност какво очакваш? Ако искаш да получиш конкретен отговор, задаваш конкретен въпрос. Ако искаш да ни убедиш, че Линукса, който ползват няколко милиона хора по света е тъпа операционна система едва ли ще стане. По скоро ще се извадят изводи за способностите на задклавиатурното устройство. А ако просто искаш да поплачеш на нечие рамо..... поплачи си и пак хващай книгите. Но за да убедиш хората тук, че наистина четеш поне си корегирай правописните грешки[:D]
И аз да попитам - тъп ли съм, или не мога да разбера какъв конкретно ти е проблема ?
Очакваш ли да получиш отговор на въпрос, зададен по подобен начин? Или смяташ, че сега всички ще се втурнат дружно да те подкрепят и да изказват омразата си към Linux?
Което и от двете да е, ще ти кажа - сбъркал си мястото. Тук всеки, който може, би ти помогнал - само задай коректен въпрос или постави правилно проблема си.
Успех в четенето на manuals, "how-to"s,README и INSTALL файлове!
здр,
никой не искам да убеждавам в нищо.
просто изразявам 4увства :) :)
а що се отнася до конктетен въпрос ето:
"как се изпраща масс емаил на мемберите в маилинг листа на посо4еното по-горе приложение - http://www.list.org/"
бр,
Росс
@Lupus
pravopisni gre6ki ne pravq
prosto si pi6a na latinica
:P
BR,
Ross
@masterros
По повод последния ти пост.
Това са част от правилата на форума, които би трябвало да си прочел.
чл. 5. <u>Използвайте кирилица</u>! Все пак сме в България. Но не пишете термините на кирилица, това е висша форма на ламерия ! . За тези, които нямат инсталирана поддръжка за кирилица форума притежава системата KREDOR. (има малко Бутонче EN, BP, BG съответно за Английски, Фонетична Кирилица и BDS).
чл. 6. При тенденциозно неспазване на правилата потребителя се заключва за неопределен период време.
Никой не се заяжда с тебе, опитваме се просто да дадем съвет, който ще помогне да получиш отговор на въпроса си по-бързо.
Не те познавам, постарай се да не създаваш лошо впечатление в другите участници. Със сигурност ще си по-полезен за себе си.
само да кажа че непрекъснато превключване от кирилица на латиница и обратно и то при материя като компютрите си е направо мазохизъм, за това гледам по-рядко да пиша ако трябва да превключа повече от 2 пъти, или пиша само на кирилица, но ако не може, ок. все пак това тук е за удоволствие а не е някакво задължение за което ни плащат, нали
//offtopic
Абе правилата са правила за да се спазват.Има други форуми , в които писаното на латиница се ТРИЕ.Така , че гледайте да свиквате.Толкова ли е трудно да се сменя от EN на BG.Натискаш по бутона от клавиатурата както за всеки ред?
//offtopic
хаха,
когато се пробвах със Slackware, ми трябваха 5 дни за да си намеря флопито в GUI-то.
на 5-тия ден го намерих, дори записах някакъв файл - доволен си легнах( помислих си - "е трудно е, ама шсъ опраим" ).
на другия ден ставам и искам да затвърдя наученото - пак не мога да намеря флопи - нито в GUI, нито в конзолата.
та това беше - един формат на диска и дотам с Линух.
Брао Пич, само така, мразете го тоя скапан, безплатен LinuX!!!
Да го *** у тъпата ОС е!!!
WindowsXP rulezzzz!!!
Абе ти тъп ли си или да [:(!]
<font color="red">Мисля, че е време някой модератор да заключи темата. Ако имах права в този раздел, бих го направил.</font id="red">