Въпрос за един MP 4 плейър?
Имам едно нещо което трябва да е MP 4 Плеар. Даже работи. Win XP го разпознава кото Ремовабъл Диск, но Win 98 не.
Някой може ли да даде мнение какво трябва да се направи за да се разпознава под Win 98. На устройството пише YP-757B - вероятно това е моделът.
Re: Въпрос за един MP 4 Плеар?
Цитат:
Първоначално публикувано от Cvetanov
драйвери ти трябват
Аз до толкова съм се сетил ама в диска който върви с това "чудо на техниката" има най различни глупости, но не и драйвери - та за това питам някой дали може да препоръча нещо - защото в гугъл ми излизат сдамо някакви страници на китайски.
http://store3.data.bg/minkov/minkov/RAZNI/1234.jpg - тук можете да видите как изглежда самото чудо.
Напълно възможно е да не са предвидили поддържка за Win98.Остава ти надеждата да търсиш драйвер за самият чип.
http://www.szyepo.com/2006/
Сайт на производителя. Аз лично не видях драйвери, но не се и заглеждах много много.
Мисля, че ти трябват драйвери за USB а не за конкретен плеер.
Успех.
Хехе приятел стига вицове, за последно поколение плейър да си играят да пишат драйвър за win 1998!
Ако все още не си се справил, ще ти пратя драйверите от моя. Както писах по-горе те са за USB и би следвало да са универсални. Плеерите се "виждат" като памет - от сорта на "remоvable disk". 95 и 98 си нямат родни USB драйвери. Дай мейл и ще ти ги пратя.
Имам един универсален драйвер за 98 за USB флаш памети. Пробвал съм го с различни модели и работи. Дай на РМ мейл и ще ти го пратя. Но трябва да си с Windows 98 Second Edition
Стана тя работата - работи си чудесно с драйверите изпратени ми от @stekyman, за които му благодаря!
:bravoМного се радвам за теб, а и че съм успял да ти помогна също! :)
Благодаря за похвалата! :Drinks:
Re: Въпрос за един MP 4 плейър?
Кажи какво представлява това чудо и за какво може да се ползва?