Преносим усилвател за слушалки
Интересува ме някой използва ли такъв вид техника , на коя марка и модел ! Ако някой ползва FiiO E11 / лично аз съм ползвал модела Е5 , но това е по-висок клас / , моля , да сподели мнение от първа ръка - с коментарите из нета съм запознат доста добре ! Просто искам мнение на собственик на този чуден уред !
Re:Преносим усилвател за слушалки
Никой ли не ползва такава техника ?
Чудно , на запад се продават много от тези джаджи , а и вършат чудесна работа , особено продуктите на FiiO -супер качество на много добра цена спрямо конкуренцията , а тя не е никак малка !
Няма ли фенове на FiiO или пак съм само аз ??
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Чудно , на запад се продават много от тези джаджи , а и вършат чудесна работа , особено продуктите на FiiO -супер качество на много добра цена спрямо конкуренцията , а тя не е никак малка !
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Аз имам безжични слушалки,това нещо подобно ли е?Аз съм изключително доволен от тях,дават добър саунд и мобилност
1 Прикачен файл(ове)
Нищо общо !
Това си е отделен усилвател , предназначен само за слушалки ! В комбинация с мп3 плеър и добри слушалки става " лудница " , звука е перфектен !
Аз имам това , модел 2011 : :http://www.fiio.com.cn/product/index.aspx?ID=31&MenuID=020301: :yikes
бях чул че някакъв варненец правил лампови усилватели ли, звукови карти мини версии само за слушалки. на усб порта се връзвали и се чувало кристално. бях търсил но не открих линкове за човека...
Е , може и да има , но аз си ползвам такива готови на тази марка - супер са , поне за мен !