Проблем с 3д картина при panasonic tx l42et5e
Имам проблем с картината при възпроизвеждането на 3д филми изтеглени от торент тракери.тв е с пасивно 3д и 4 броя очила към него.образът е раздвоен по- точно има червена и зелена сянка близо до основните образи ,кабела уж е подходящ за 3д .трябва ли нещо допълнително да се настройва за да се оправи проблема?
Отговор: Проблем с 3д картина при panasonic tx l42et5e
Изтеглил си анаглифен 3Д филм ;) .
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Изтеглил си анаглифен 3Д филм ;) .
а какви филми трябва да тегля,с км player съм?
Гледай в описанието - 3D SBS (side by side)- страна до страна или горе/долу- TB/OU . Като пуснеш такъв филм нормално на екрана ще се виждат две еднакви изображения едно до друго или едно над друго.
Цитат:
svetlio1
Гледай в описанието - 3D SBS (side by side)- страна до страна или горе/долу- TB/OU . Като пуснеш такъв филм нормално на екрана ще се виждат две еднакви изображения едно до друго или едно над друго.
имам такъв филм sbs пускам го през км пл. слагам очилата и никаква разлика.натискам върху 3д иконата на плеяра да сменя на цял екран и пак всичко е размазано.всичко което описваш по горе е така както си го обяснил.може ли да ми кажеш къде греша
Цитат:
svetlio1
Ако с км player пуснеш 3D SBS (side by side)- страна до страна или горе/долу- TB/OU и натиснеш бутона 3D на плеара, на телевизора ...ет5е се получава точно такъв образ "образът е раздвоен по- точно има червена и зелена сянка близо до основните образи" - поне при мен е така.
1-ви вариант - пусни го в 2Д и от телевизора избери 2Д->3Д
2-ри вариант (по добрия) ползвай PowerDVD 12 - поддържа и 3D субтитри (.sub ; .idx; .xml) - необходими са и трите файла.
Виж в настройките на КМ да не е омотано нещо .
п.п. Точно - гледай го в 2Д , а го "събирай" от ТВ .
Цитат:
svetlio1
Виж в настройките на КМ да не е омотано нещо .
п.п. Точно - гледай го в 2Д , а го "събирай" от ТВ .
Благодаря ,ще пробвам по късно и ще пиша за резултата