2 Прикачен файл(ове)
Странен проблем със PANASONIC TX-L42E6E LED
Здравейте.Имам PANASONIC TX-L42E6E LED.Преди 5 месеца както си гледах телевизия, забелязах мушица на него.Отидох да я махна а тя се оказа вътре във екрана.Ходеше си така 2-3 часа и на края взе че умря точно тук.Ако някой знае как да я махна моля да сподели.Не че вече ми пречи,свикнах но все пак.Ето и снимки:
Прикачен файл 12428
Прикачен файл 12429
Отговор: Странен проблем със PANASONIC TX-L42E6E LED
Само в сервиз - трябва да се отвори телевизора.
Мухичката е влязла през някой от вентилационните отвори отзад и от там е стигнала до пространството между видеопанела и защитното стъкло.
Много интересно! Сподели после какво е мухето, винарка или някоя проста уличница.
Носи го в сервиз и не се опитвай да свикваш.Свикването може да ти стане навик - опасен за твоето здраве.;)
Да,ще го нося другата седмица.А дали гаранцията го покрива?
Съмнявам се - отиди и попитай на място.
Щом гаранцията не го покрива какво ще ме посъветвате да направя.Във Разград няма сервиз на панасоник,има но на сони.Дали от технополис ще го вземат или да отида във друг сервиз?А така ако го занеса на друго място, гаранцията ще отпадне.
- - - - - - - - - -
Сега като се разтърсих във страницата на panasonic.bg, сервиза във града ни на Сони е във листата на поддържащите и Панасоник.Но пък във сайта на Техноплолис липсва нашия сервиз.Да го занеса във сервиза или да мина през Технополис първо?До сега не ми се е случвало да нося уред на сервиз за такова нещо за това питам
В сервиза - так ще си спестиш един ден забавяне.
Първо им звънни по телефона, да провериш дали услугата е гаранционна и ако не е - колко ще ти струва.
Днес занесох телевизора във сервиза,казаха че трябвало да му се смени целия панел.След 10-ина дена ще стане май
гаранционно ли ще го сменят ?
Хм, не знам.Днес като занесох телевизора,(още не го беше видял) техника каза, че предполага комара да е заседнал между панела и защитното стъкло точно както каза hristoslav2 .И ще го оправи като пише нещо друго в гаранционната карта.Но после ми се обади като каза, че трябвало да сменят целия панел и съвсем ми изхвръкна от акъла да го попитам дали ще го оправи чрез гаранцията.Добре, че ме подсети.Утре ще се обадя да питам,но предполагам ще е гаранционно,както ми каза, че ще пише нещо друго за повреда.Но ако не е гаранционно, предполагам целия панел ще струва повече от половината телевизор
Телевизора ми е готов.Сменен е панела със нов, гаранционно
туй жУвотно да не е било с киселинна кръв като Пришълеца? :))
Техника каза, че е влязло когато са сглобявали телевизора. А аз го купих април 2013 г. ТО се появи август месец. Е колко живее един комар (или какво да е насекомо) :-memnon Нищо важното е, че го оправи гаранционно :)