Помощ при избора на нов телевизор- Или кое да избера SONY, SAMSUNG, PANASONIC или PHILIPS
Здравейте!!!
Напълно нов съм във форума, но отделих доста време да прочета много от темите които дават някакви насоки и помощ при избора на нов телевизор(адмирации за изчерпателните теми).
За съжаление обаче, дори след като прочетах информацията, която всички Вие любезно сте предоставили аз немога да взема решение кое е по-добро, и което е по-лошо, че вапросите пред мен не намаляват:confused: .
1. Първият и според мен най-важен въпрос е размера на телевизора. - Телевизора, ще се гледа от около 3м разтояние и се чудя за нещо между 42ка и 48ца. Ще се ползва основно за гледане на цифрова телевизия и филми от торентите. Доставчика ми е НЕТ1 и сигнала минава през коаксиален кабел, което малко ме притеснява за неHD каналите и ако телевизора е по-голям се опасявам, че ще гледам средно-големи квадратчета:BigGrin.
2. И втория, но не по-малко важен въпрос е каква марка телевизор да си купим. До сега бях с едно LCD SONY 32ка от преди времето на "смарт" и честно да си кажа съм много доволен. Но сега времената са други и има много марки които се ползват с добра репотация. Аз лично се колебая между изброените в заглавието марки, като може би клоня повече към SONY и SAMSUNG, но PHILIPS с тяхния амбилайт също са изкошаващи:BigGrin.
Пареметрите към които се стремя и държа да има телевизора са(подходящия кандидат трябва): ДА Е СМАРТ(със там леготииките и глезотиите за УМНИ телефони), ДА Е НА ЦЕНА ДО 1200-300лв., и ми се иска много да е по тънак:BigGrin
Ето и някои от телевизорите на които съм се спрял:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...40H6410-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-42W829-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7AS650E-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...48H6200-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...KDL-48W585-LED
Благодаря предварително за помоща и съветите от ваша страна!!!
Поздрави!!!
Отговор: Помощ при избора на нов телевизор- Или кое да избера SONY, SAMSUNG, PANASONIC или PHILIPS
Не мога да ти кажа каква марка да си купиш. Тука има много компетентни хора, те ще ти препоръчат модел. Моят съвет е, че след като досега си гледал на 32 инча екран, директно трябва да търсиш 50инча и нагоре телевизор. Гледам от същото разстояние като при теб и 55-цата вече ми малее. Успех!
Отговор: Помощ при избора на нов телевизор- Или кое да избера SONY, SAMSUNG, PANASONIC или PHILIPS
Бъди така добър да оставиш забележките относно правописа и образоваността в приоритетите на модератори и администратори на форума!
Придържай се към тематиката и не търси чуждите недостатъци, има кой да го направи, когато е необходимо.
kod
Цитат:
Първоначално публикувано от
xpld
Работата е там, че жената мрънка, че 46-48 ще е твърде голям за размерите на стаята, пък и пространството е малко и няма да мога да го събера над 48:). А качеството на каналите ти как е?
Жена да иска по-малкия ...;) :Drinks:?
Вземай 47-50" ,че след седмица ще съжаляваш .
47As650 (пасивно) или някое ЛГ от 650 нагоре ,но произведено след октомври/ноември или 48AS640/48H6400/50W828 (с активно 3Д) - това са най-обсъжданите оптимални модели и инфо за тях има на почти всяка страница в съответните теми.
Цитат:
svetlio1
Жена да иска по-малкия ...;) :Drinks:?
Вземай 47-50" ,че след седмица ще съжаляваш .
47As650 (пасивно) или някое ЛГ от 650 нагоре ,но произведено след октомври/ноември или 48AS640/48H6400/50W828 (с активно 3Д) - това са най-обсъжданите оптимални модели и инфо за тях има на почти всяка страница в съответните теми.
Бях загледал LG42LB730 ама се разобедих след като прегледах темите. Много хора имаха тоя дефект с решетката и някви тъмни петна по ъглите. И за това се насочих основно към сони и самсунг. Пък и наскоро бях на гости на един приятел със самсунг и се спогодиха много добре с телефона ми :BigGrin
Цитат:
Plamen Chonkov
Бъди така добър да оставиш забележките относно правописа и образоваността в приоритетите на модератори и администратори на форума!
Придържай се към тематиката и не търси чуждите недостатъци, има кой да го направи, когато е необходимо.
kod
ok...а дано...
Пропуснах да кажа, че пейара на телевизора трябва да може да чете субтитри, че моето сони неможе. А искам да вържа външен диск кам тв-то
Тогава гледай главно Самсунг и ЛГ .
Аз съм със Сонито което си дал в линка 42 инча и го гледам в кухнята от 2-3 м разстояни и е супер. Позната си взе 50 същия модел... направо кърти. Уникален!!! Аз гледам цифрова телевизия с Ка модул и след настройки на екрана взети от тук във форума, картината е направо супер.