-
Заслужава ли си Panasonic 50AX800 сега, 1 година по-късно, на цена 2200 ?
Както знаем, телевизора е модел 2014. На практика първата година, в която Панасоник не пуска плазма модели сред новите.
Топ моделът в началото на годината, по-късно се появява и флагманската AX900 серия. Именно в тези два модела Панасоник се надяват да пресъздадат достоен заместник на плазмите.
В момента цената на 50AX800 e доста атрактивна с около 1000 надолу от първоначалната.
Та въпроса е простичък, струва ли си в момента ? :)
-
Отговор: Заслужава ли си Panasonic 50AX800 сега, 1 година по-късно, на цена 2200 ?
-
Отговор: Заслужава ли си Panasonic 50AX800 сега, 1 година по-късно, на цена 2200 ?
Мда, ревютата съм ги чел.
Въпросът ми е за лични впечатления от модела, от хора които не правят компромис с картината, но и не иската да изръсят един самосвал с пари за това ;)
Забравих... в момента съм с плазма 42ST50. Оглеждам се за нещо наистина качествено като картина, и с по-голям размер 50,55 инча.
-
Един приятел си купи този модел, ходих да го настроя и изобщо не съм очарован предвид цената, която той плати за телевизора.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Joro711
Един приятел си купи този модел, ходих да го настроя и изобщо не съм очарован предвид цената, която той плати за телевизора.
Кое по-точно не те очарова.;) Тя и сега цената е висока за 50 инча, а преди година на 3200 си е било доста над средното за 50-инчов тв.
-
Предполагам, че след 42ST50 трудно ще харесаш друг телевизор от тези, които се продават в момента.
-
Този съм го разцъквал в магазин и има страхотно качество на картината.
Черно, детайл, контраст, вълшебни цветове. Иди и си поиграй с него пък може и да ти хареса много повече от прехвалените високи серии.
Успех!!!
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15460
-
Цитат:
chachoto
Предполагам, че след 42ST50 трудно ще харесаш друг телевизор от тези, които се продават в момента.
Май си прав ;)... но има и предложения, предимно в доста високия ценови клас, които очароват.
Имах възможноста да погледам 5 мин този телевизор един до друг с Panasonic CX700 модел 2015
Съдържанието беше фул хд, AX800 според мен се справи доста по-добре, цената е по-евтина.
-
Цитат:
cheto
Кое по-точно не те очарова.;) Тя и сега цената е висока за 50 инча, а преди година на 3200 си е било доста над средното за 50-инчов тв.
Цялостното усещане от този телевизор не ми допадна. Трудно ми е да преценя кое точно, но някак дървено ми се струва всичко. Като започна от маркетинговите трикове с 4К, мина през неинтуитивното меню и завърша с липсата на достатъчно качествен плеър. А, и малките субтитри да не забравя.
-
Трябва да се гледат в тъмна стая какво става. Тогава се виждат разликите най добре. Преди за да вземеш висок клас телевизор той винаги е 3Д сега 4К . А на 4К как се гледа СД сигнал не ми е ясно вобще.
-
Re: Заслужава ли си Panasonic 50AX800 сега, 1 година по-късно, на цена 2200 ?
Не държа на 4К, но такъв е модела. Панасоник имат и AS800 серия фул хд от 2014. От това, което четох за 55 инчовия, който е все още наличен, картината нe е толкова добра колкото при AX800 серията.
-
Цитат:
cheto
се появява и флагманската AX900 серия. Именно в тези два модела Панасоник се надяват да пресъздадат достоен заместник на плазмите.
:)
така мисля и аз ,но с функцията HDR support която е налична при Panasonic TX-50CX800 от тази година/15.
Цитат:
4K Ultra HD
1600 BMR (only in EU)
4K Studio Master Processor (only in EU)
98 % DCI color space
Local Dimming Pro (not in 40")
HDR support (only in EU)
Super Bright Panel
http://www.flatpanelshd.com/article....&id=1424683483
-
Аз съм с такъв. От 2 месеца. За сега много ми харесва и нямам забележки. Просто трябва да се настрои добре и картината става перфектна. Ползвах 2 вида готови настройки.
-
Мерси за впечатленията и насоките, за момента ще изчакам да видя новите модели и цените им. новата 800 серия по ревютата много я хвалят...
-
Дайте идея от къде може да се намери 55СХ800е, че технополис го нямат!?