Проблем с PANASONIC TX-L42ET5E 3D
Здравейте, в спалнята ползвам PANASONIC TX-L42ET5E и ми излезе съобщение за налична актуализация. След като я направих всичко беше наред до като не реших да пусна You Tube и видях, че не мога да избера резолюция 1080Р в най добрия случай ми позволява до 720Р, а има клипове дето и повече от 360Р не ми позволява. Не е от интернета защото на другия ТВ нямам проблем. Тук просто не ми позволява да избера по голяма резолюция. Пускам клип с 1080Р и като проверя с каква резолюция предава ми показва 360Р и въобще нямам вариант за друга резолюция. Пробвах с връщане на заводски настройки, но няма ефект.
Отговор: Проблем с PANASONIC TX-L42ET5E 3D
След рестарт на устройствата (с изключване от захранване за 5-10мин.) не става ли? Как е свързан тв - ако е безжично, пробвай с кабел .
Върни фабричните настройки и свържи с кабел телевизора към рутера.
1 Прикачен файл(ове)
Ще пробвам с кабел към рутера, но до сега нямаше проблем.
- - - - - - - - - -
Пробвах и с кабела и е абсолютно същото. И влезнах в маркета за да видя дали не мога да го изтрия и да го инсталирам отново и там видях, че има отговор на моя въпрос. Проблема не е нито в интернета нито в ТВ, а от Panasonic искат да ми кажат да си купя нов, че този е стар модел:BigGrin.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=35158&stc=1