Дънна платка на TX-65FX700Е
Здравейте, преди няколко дена ми изгоря мейн борда(дънната платка) на моя Panasonic TX-65FX700Е, но никъде не мога да открия същата платка за този телевизор. Намирам само за модела TX-65FX700B и се чуда дали не се ползва една и съща и дали са съвместими. Въпроса ми е дали ако на телевизор от модел TX-65FX700Е сложа дънна платка от TX-65FX700B, всичко ще върви ли нормално?
Отговор: Дънна платка на TX-65FX700Е
Защо не попиташ сервиза, който е извършил диагностика? Не знам с какво очакване си да получиш мнение тук, че ще е напълно съвместима.. Иначе вариант проба-грешка :)
Вземи намери какво е точното означение на mainbiard-а и по него търси.
От друг модел най-малкото ще има разлика в настройките, обусловени от по-големия екран и повече / други светодиодни ленти.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Славчо Нешев
Здравейте, преди няколко дена ми изгоря мейн борда(дънната платка) на моя Panasonic TX-65FX700Е, но никъде не мога да открия същата платка за този телевизор. Намирам само за модела TX-65FX700B и се чуда дали не се ползва една и съща и дали са съвместими. Въпроса ми е дали ако на телевизор от модел TX-65FX700Е сложа дънна платка от TX-65FX700B, всичко ще върви ли нормално?
Моделите за Великобритания нямат кабелен тунер + нямат нашето EPG и български език в менюто.
Свали задният капак на телевизора и погледни модела на платката - изписана е близо до края и. Започва с букви от типа TNPX......и следват цифри
Потърси я после в гугъл.