Здравейте, Може ли мнение за Телевизор PANASONIC TX-50HX710E SMART TV, ANDROID, 50.0 "
Здравейте,
Насочил съм се да си купя този Телевизор PANASONIC TX-50HX710E SMART TV, ANDROID, 50.0 ", 126.0 см, https://www.technopolis.bg/bg/Televi...HX710E/p/16711.
Насоката ми е най вече заради Андроида какво ще кажете заслужава ли си или да се насочвам към LG.
Отговор: Здравейте, Може ли мнение за Телевизор PANASONIC TX-50HX710E SMART TV, ANDROID, 50.0 "
Заслужава си.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Отговор: Здравейте, Може ли мнение за Телевизор PANASONIC TX-50HX710E SMART TV, ANDROID, 50.0 "
maveryc
PANASONIC TX-50HX710E - е ребрандиран телевизор на турската компания Вестел. Компанията произвежда аналогични Андроид модели с марките Hitachi и Toshiba,
Добре де в крайна сметка струва ли си телевизорчето... В момента е на промоция 700лвТърся размер 50инча с Андроид за да му кача фюжъна на булсат...знам за ТВ Боксовете..имам 4ри...ма трябва да купувам пети а отгоре на всикото трябва да му преправям и охлаждането...Нещо ми се свидят 1100лв за Филипс на 120Hz....
За тия пари според мен си струва
В крайна сметка имаха една тестова бройка изложена в магазина която отгоре на всичко стоеше на началното меню и не можах да видя картината. Това ме накара да избера друг телевизор.Жалко че водещите марки LG и Samsung не предлагат телевизори с Андроид. Е имат ще имат един клиент по-малко сега и за в бъдеще.
Когато преди няколко дни си избирах телевизор, исках да разгледам и Панасониците, но масово не им бяха включени.
Реших че не са им за продаване и се насочих към друг бранд