Питане конкретно за PHILIPS 32PFL4606H/58 
  Питането ми е ако изобщо е вярна дадената характеристика за него, има ли притежатели точно на този модел да споделят мнение за него. 
 Като цена и инчове ме устройва. USB плаъра добре ли плейва видео и въобше има ли проблеми с него. Ако споделите ще съм благодарен. 
 Инак другите избори са Хитачи пак 32. Но това не знам доколкото има значение и е вярно, но ми насочва засега към него. 

100 HZ CLEAR СКАНИРАНЕ
ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЯ 2 MS

и тези данни:

http://www.euronics.ee/tootekaart_en...2PFL4606H%2F58

Re:Питане конкретно за PHILIPS 32PFL4606H/58 
  От няколко дена имам такъв и го разучавам още. Първи впечатления:

-много добра картина (обаче трябва малко да си играеш с настройките)
- менюто е добро, интуитивно и много лесно се ориентираш в опциите. Минус - понякога прекаляват със съкращенията в БГ менюто и не схващам смисъла (даже смених на английски 1-2 пъти)
-превключването на каналите и ровенето в менюто е малко мудно.
-от флашка чете почти всякакви видео формати, дори и ютубското .flv 
- 1 TB HDD 2.5 без външно захранване си го върти и чете дори по-добре от лаптопа ми.
-още не съм гледал филми със субтитри от флашката, но ми обясниха, че за да ги показва на кирилица трябва първо да ги преобразуваш в unicode с някъв текстов редактор.
-за тези екстри, за които питаш би трябвало да ги усетиш само при много висококачествен сигнал (blu-ray например). Така че това си е плюс евентуално с переспектива за в бъдеше:)

Като ОГРОМЕН недостатък (поне за мен) е невъзможността да регулираш звука от дистанционното ако включиш външни тонколони. Мислех си да го връщам в ТМ заради това ама ме домързя.
Дано съм бил полезен
     Re:Питане конкретно за PHILIPS 32PFL4606H/58 
  Много полезно , мерси. И не само за мен. Не съм очарован от - проблема със субтитрите, мудноста на менюто и особено както си писал на каналите. Ама и филипса вече толкова е и филипс. Колоните не са важно- външните, макар че кинескопния краун дори няма такава липса относно регул. на звука им. Нито на слушалките.  :sad: