Заслужава ли си Philips 32pfl3517H
Здравейте на всички,
Предстои ми покупка на нов телевизор. Спрял съм се на един модел на Philips, по-точно 32pfl3517H. Ето тук има подробна информация за него http://electron.bg/philips-32pfl3517h-p-202497.html. Бихте ли ми помогнали с мнения дали си заслужава или ако не с какво да го заменя.
Благодаря предварително! :)
Re:Заслужава ли си Philips 32pfl3517H
За съжаление, ще трябва да разчиташ най-вече на собствена преценка за този модел и въобще за всички нови модели, които излизат в момента. Прекалено е рано за обективни мнения от собственици. Така или иначе, това е бюджетен модел на добра цена, като вземем под внимание и екстрите, които предлага. Но за качество на картината, ще трябва да го погледнеш и тестваш на място.
По-скоро да ми дадете съвет като характеристики дали всичко е ОК. Да не му липсва нещо! :)
Много благодаря за отговорите и предоставената обстойна информация. Гледах го и на място - хареса ми телевизорчето. Под това да му липсва нещо имах предвид - тунери, видео формати, достатъчна разделителна способност и т.н. Ще отида да го погледна още веднъж и може би ще се реша дали да е този. Благодаря още веднъж!
Отговор: Заслужава ли си Philips 32pfl3517H
Здравейте, колеги! Сега покрай "цифровизацията" се интересувам от същия модел. Вече година по-късно какви мнения може да дадете за него? Критериите ми са: този ценови клас, 32 инча, 1 дистанционно, Full HD, държа и на сравнително бърза смяна на каналите, но не е съдбоносно. Също ме инетесува при директно включване на флашка дали ще тръгват субтитрите, понеже на 3D Philipsa на тъста не тръгват...
Цитат:
Първоначално публикувано от
rosen_linov
Здравейте, колеги! Сега покрай "цифровизацията" се интересувам от същия модел. Вече година по-късно какви мнения може да дадете за него? Критериите ми са: този ценови клас, 32 инча, 1 дистанционно, Full HD, държа и на сравнително бърза смяна на каналите, но не е съдбоносно. Също ме инетесува при директно включване на флашка дали ще тръгват субтитрите, понеже на 3D Philipsa на тъста не тръгват...
Аз съм с 24" 3507 в кухнята. Ако държиш на бърза смяна на каналите по добре забрави за тази марка. Смяната на канали е много много мудна. Субтитри си тръгват при мен без проблем. Поради TN матрицата в моя модел не мога да коментирам за качество на картината на 32"
Ясно, може би ще се примиря със смяната на каналите. Виждам че 32"-ките на LG примерно са по скъпи, а не ми се дават много повече от 600 кинта.
Ориентирал съм се към тези телевизори Philips 32PFL3008 LG 32LS3450. Ако може някой да изрази мнение за тях ще съм много благодарен.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kalin Radulov
Ориентирал съм се към тези телевизори Philips 32PFL3008 LG 32LS3450. Ако може някой да изрази мнение за тях ще съм много благодарен.
И двата са базовите модели на марките с 50Hz панели и не може да очакваш кой знае какво от тях.
32PFL3008 е модел на Philips 2013 и го водят 100Hz(реално матрицата си е 50). 32LS3450 е модел от 2012г. Не ги знам новите филипсчета как им е мултимедийният плеър, за ЛГ-то е ясно - повече от перфектен, като изключим че няма поддръжка за DTS!
Колеги, от вчера съм собственик на 32" 3517-ка :D Нямаше как да не се възползвам - покрай тая треска за пазаруване в Техномаркет и ваучера който имах от интифата с цифровизацията, машината ми излезе 490лв. Много съм доволен към момента, гледам го с цифрови ефирни и шия филми на HD от флашка без проблеми със субтитрите. С по-бавната смяна на канали се свиква, просто нямаше как да не се възползвам от офертата...
Сподели как е картината на този Филипс при промяна на ъгъла на гледане, както хоризонтално, така и вертикално