Проблем с HDMI връзка с лаптоп Филипс 5606
Здравейте,
Имам 5606 на Филипс(http://electron.bg/philips-40pfl5606h-p-150094.html). Лаптопът ми е Lenovo W510 с видео карта NVIDIA Quadro FX 880M. Имам кабел DP -> HDMI. Преди връзката ставаше без проблеми, но за известно време ме нямаше и ТВ беше преместен в другата стая. Върнах го, закачих HDMI кабела към лаптопа както преди и хоп изненада - черен екран на телевизора, след известно време 3-4 мин, започва да казва No Signal. Иначе лаптопа разпознава, че е закачен още един монитор и дори че е Филипс. Преди имах проблем, че нямаше звук през HDMI, оправих го, ама сега като се върнах у нас нямам и картина и звук...
Моля, който може да даде съвет да дава, че ще полудея.
П.П. Пробвах с различни видео драйвъри, но без успех :(
МЕРСИ!
Re:Проблем с HDMI връзка с лаптоп Филипс 5606
Някой да даде предложение по въпроса?
Само това се сещам.
1. Виж си настройките за картина на видеокартата.
2. Рестарт на телевизора /от контакта/.
3. Ъпдейт на фирмуера.
Здрасти,
Радвам се, че по някакъв начин се развива темата :)
Картата ми засича, че телевизора е Philips в Nvidia control panel-а. От вчера го докарах да показва: "Cannot display this video mode". Това ме навежда на мисълта, че не може да покаже дадената резолюция. Работата е там, че преди също бях на тази резолюция и се поддържа от ТВ-то, пробвах и всички други резолюции - същото. Сменях и честотата - пак така....
3тото ти предположение не съм го пробвал. Днес ще прочета как да я извърша тази манипулация :)
Мерси
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1335042865[/time]_________________________________________________
Здрасти пак,
Пробвах всичките ти предложения до сега и нищо не се получи, мамка му полудявам :(
Телевизора ти е наред, проблема е в компа.
1. Вържи компа към HDMI порт 1
2. Задай в менюто за входовете - РС
3. Изключи HD NATURAL MOTION
4. Пограй си с настройките на видеокартата - резолюции и честота
Здрасти,
1. ОК е
2. Не знам точно за какво меню става въпрос, но на моя ТВ при добавяне на устройство може да се опише какво е то и аз давам Computer.
3. Имам някакво Pixel Plus HD само намерих и му изключих всичките неща.
4. Всичките ги пробвах сигурно 10 пъти :)
Само да имаш някакви идеи, ако са ти дошли пиши :)
Оценявам това, че отделяш времето си, мерси!