Panasonik TX-L42ET5E vs. Philips PHILIPS 40PFL5507K
Здравейте,
прочетох доста интересни неща във форума досега и смятам че вие можете да ми помогнете със дилемата която имам.
А тя е Panasonik TX-L42ET5E или Philips PHILIPS 40PFL5507K ??
Моля ви за бърз отговор тъй като трябва да взема решение до края на деня.
Благодаря
Отговор: Panasonik TX-L42ET5E vs. Philips PHILIPS 40PFL5507K
Да благодаря ти
А може ли да ми кажеш защо избираш Philips-a?
- по-добрата обработка на SD картината
- по-добрият контраст
- по-доброто и бързо мащабиране на картината
- по-добрият браузър и повече приложения
Хвърля боб човека :)
Аз имам ЕТ5Е и нямам забележки, освен една че имампроблем със субтитрите за 3Д филмите когато ги плейвам през самия телевизор. Иначе телевизоа си е супер има доста благинки. За мен лично покупката му ми бе добра инвестиция. Незнам какви очаквания имаш, защототова си е важен фактор. Мойте като за ползване в спалнята дори бяха надминати. Чуден е! :) Но най добре сам прицени в магазина. Гледаш единия, гледаш другия и който ти хареса повече - той е твоя тв. Аз така направих и не съвалявам! Успех с покупката и ако избереш Филипс-а да не забравиш да го похвалиш!
@sasa,
направо вземай 46pfl5507k да не съжаляваш после.
Успех и моделчето е трепач!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от
sp1der80
Хвърля боб човека :)
Аз имам ЕТ5Е и нямам забележки, освен една че имампроблем със субтитрите за 3Д филмите когато ги плейвам през самия телевизор. Иначе телевизоа си е супер има доста благинки. За мен лично покупката му ми бе добра инвестиция. Незнам какви очаквания имаш, защототова си е важен фактор. Мойте като за ползване в спалнята дори бяха надминати. Чуден е! :) Но най добре сам прицени в магазина. Гледаш единия, гледаш другия и който ти хареса повече - той е твоя тв. Аз така направих и не съвалявам! Успех с покупката и ако избереш Филипс-а да не забравиш да го похвалиш!
Хмм и ЕТ5Е е добър с изключение на контраста/нивото на черното/ и бавното реагиране при мащабиране на картината.
pfl5507k - пък е с доста тегаво меню...
Ам, че, да.. за това най добре е да да си поиграе и с двата в магазина и да реши. Всичко останало е да обясняваш на жаден човек, какво е водата.:))
ПС: Обаче, като гледам темата е глас в пустиня - автора потъна в тихия океан.:jamaika
:)
Искам да ви благодаря на всички за бързото отреагирване
Автора не се е изгубил :)
Отидох и ги сравних 2та ТВ.
Трудно ми е защото обикаляхме с едно usb с не-толкова добра картина на филма, но Панасоника извади по-ярка картина и 4етеше субс.
И като цяло ме грабна повече.
Така че май ще бъде той.
Благодаря Ви на всичките :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
sasa
Отидох и ги сравних 2та ТВ.
Трудно ми е защото обикаляхме с едно usb с не-толкова добра картина на филма, но Панасоника извади по-ярка картина и 4етеше субс.
И като цяло ме грабна повече.
Така че май ще бъде той.
Благодаря Ви на всичките :)
Това с по-ярката картина...няма нищо общо с реалната картина. Филипсът определено е с по-добрата картина, най-вече заради нивото на черното.
Това, че Панасоника е с IPS матрица в случая не значи по-точни цветове, както при ЛГ.
За мен новите матрици на Панасоник показват по-неточни цветове от тези на Самсунг и Шарп. Това си е мое виждане, всеки сам си преценява.
Сложи на флашката някой мач и пак сравнявай , че да няма неприятни изненади после ("сянка" след топката , DSE ...) .