Philips 4007 wi-fi проблем
Здравейте, всички. Купих си Philips 32PFL4007 и чак в къщи установих, че не чете субтитри на кирилица през USB входа. След известна суматоха и ровене по форумите научих, че проблема може да бъде решен чрез пускането на медиен сървър на компютъра. До тук добре. Снабдих се със wi-fi адаптер(PTA 01) на Филипс и необходимия софтуер и всичко си тръгна, но тук се прояви проблема заради който е тази тема. Като си пусна да гледам нещо на всеки 30-35 минути прекъсва и ми дава съобщение, че телевизора търси медийния сървър. За да започна пак да гледам трябва да откача и пак да закача адаптера. Пробвах различни медийни сървъри - същия резултат. Преместих телевизора в детската и му набучих директно LAN-кабела и си изгледах целия филм без прекъсване. Безжичната връзка се осъществява от АДСЛ модем на Виваком. Ако имате някакви идеи как да реша този проблем, моля споделете ги. Благодаря
Отговор: Philips 4007 wi-fi проблем
Здравей!
Аз съм със същия телевизор с последния софтуер, но подкарвам някакви маймуници като субтитри. Така и не тръгнаха. Какво ли не опитвах. Опитвах с медиен сървър, сменях различни сървъри, но не можах да изкарам субтитрите. Аз използвам връзка с лан кабел. Ще съм благодарен ако споделиш как подкара субтитрите. Менюто за език на субтитрите не е активно. Или няма или са на маймуница :(.
Цитат:
Първоначално публикувано от
stamen_ganev
Здравей!
Аз съм със същия телевизор с последния софтуер, но подкарвам някакви маймуници като субтитри. Така и не тръгнаха. Какво ли не опитвах. Опитвах с медиен сървър, сменях различни сървъри, но не можах да изкарам субтитрите. Аз използвам връзка с лан кабел. Ще съм благодарен ако споделиш как подкара субтитрите. Менюто за език на субтитрите не е активно. Или няма или са на маймуница :(.
Здрасти. Субтитрите ги подкарах със "Домашний медиа-сервер". Вече и аз използвам лан кабел, но проблема продължава да го има, на 30 минута +/- 5м филма изчезва и се появява съобщение, че тв търси медиен сървър и дотам. Започвам да мисля, че това е дефект само на моя телевизор.
Здравейте,наскоро си купих philips 42pfl4307h и на него немога да подкарам нито субтитри нито аудио.Когато пусна 3д филм ми изписва ,,аудио файлът не се поддържа,а субтитрите не тръгват на нито един филм.Пробвах и с "Домашний медиа-сервер" пак не става.
- - - - - - - - - -
Здравейте,наскоро си купих philips 42pfl4307h и на него немога да подкарам нито субтитри нито аудио.Когато пусна 3д филм ми изписва ,,аудио файлът не се поддържа,а субтитрите не тръгват на нито един филм.Пробвах и с "Домашний медиа-сервер" пак не става.
Модела не подържа DTS и вероятно поради тази причина нямаш звук.