Какво ви е мнението за LED телевизор PHILIPS 37PFL3507H
Здравейте, не разбирам много от телевизори и затова търся вашето мнение, в Техномаркет ми предложиха този Philips - http://www.technomarket.bg/products/...ips-37pfl3507h Според мен има добри параметри за цената, 100HZ, FULL HD, LED..... какво е вашето мнение. Аз по принцип търся 37", защото 40" ще ми е голям вече за мястото на което ще го гледам, пък и цената ще се вдигне доста, не държа да е 3D или смарт....
Ще съм ви благодарен да ми помогнете... :)
Отговор: Какво ви е мнението за LED телевизор PHILIPS 37PFL3507H
Цитат:
Първоначално публикувано от
borbo
изборът е добър.все пак това е лед-тв ,т.е. с най-малка консумация от мрежата 220v.честно аз държа на самсунг.имат бг-меню,субситри.по-лесно се теглят приложения.GSM от същата марка ще влизат по-добре в контакт.но нямат 37инч.така че според мен купувай
Вземай 40" - и тая 3-та серия на Филипс :confused: - освен за "служебен" или кухня не бих я препоръчал ...
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Вземай 40" - и тая 3-та серия на Филипс :confused: - освен за "служебен" или кухня не бих я препоръчал ...
Предложи нещо друго тогава в този ценови диапазон....
След дълги размишления и семейни консултации промених малко критериите. Вдигнах инчовете и парите разбира се, сега съм се спрял на 3 модела единият е LG ТВ LED LCD LG 42LM620S - Търговска верига "Зора" а другите Philips ТВ LED LCD Philips 40PFL5507K -3D TV - Търговска верига "Зора" и ТВ LED LCD Philips 40PFL5527K-3D TV - Търговска верига "Зора" . Консултанта в магазина ми каза, че Филипсите не поддържали български субтитри, но били по-добри от LGто... Май повече клоня към LGто....
Какво е вашето мнение за въпросните телевизори