Помощ за дистанционно на телевизор Philips 42PFL7662D/12
Здравейте,казвам се Кирил и от няколко дена си блъскам главата с един казус.Купих въпросния телевизор от заглавието на старо и започнах да ровя с дистанционното,същевременно четях и книжката с упътването.Установих че не мога да ползвам доста от функциите на телевизора,виновно е дистанционното което не е оригинално(продавача ми го спести).Дистанционното което ми даде с телевизорa е SRP2008B/86 Philips Perfect replacement Универсално дистанционно управление SRP2008B "8 в 1" - Philips Support ,различава се доста от това в книжката и от там са ми окастрени доста възможностите за настройки.Чета от няколко дена в нета,но не можах да намеря решение на проблема си.Много ви моля да ми дадете съвет,какво да правя,да купувам дистанционно(от къде),но да ми върши работа,или ............
Извинявам се че така нахлувам във форума и благодаря предварително за всеки съвет който ми бил от полза.
Отговор: Помощ за дистанционно на телевизор Philips 42PFL7662D/12
Отиди в най-близкият сервиз на Филипс и си го поръчай от там. Може да почакаш 20 дни за доставката.
Не разбирам защо си купил модел от 2007 година без цифров тунер.
Отговор: Помощ за дистанционно на телевизор Philips 42PFL7662D/12
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Отиди в най-близкият сервиз на Филипс и си го поръчай от там. Може да почакаш 20 дни за доставката.
Не разбирам защо си купил модел от 2007 година без цифров тунер.
При покупката цената беше фактор,аз мисля че има цифров тунер.