Функцията "родителски контрол" (заключване с пин код) ще свърши работа. Няма да го скрие, но поне ще го заключи.
Преглед за печат
Благодаря !
Възползвах се от тази функция (изобщо не подозирах за съществуването и). Заключих канала. Само гдето вече всяко едно действие по менюто за работа с канали изисква PIN код :huh: (а и се оказа че веднъж въведен кода не може да бъде дезактивиран, или поне аз не го мога) но явно няма пълно щастие.....
Към собствениците на Philips:
Моля през браузера отидете на YouTube и после ми пишете на лични, какво поддържа браузъра на телевизора ви.
Уижджет за OS X, който представлява практически копие на пулта за ТВ Philips 2013 г.
http://jctim.github.io/philips-remote-widget-osx/
PS. Не работят бутони 3D и на DPad-e.
MyRemote-App за Android - Version 3.26
https://play.google.com/store/apps/d...lips.oneremote
http://58pfl9955.wordpress.com/2014/...zw-entsperren/
От телевизори модели 2011, е възможно да се настройват параметрите на изображението чрез професионално ISF калибриране . Тъй като това калибриране може да бъде твърде скъпо, е препоръчително след като се настрои да се заключва, за да се предотвратят случайни промени. Но ако си закупите един използванTV, той е естествено непривлекателен, ако тези параметри са заключени и не можете да промените това.
A заключването е маркирано с малък катинар.
За отключване или заключване, трябва да се процедира, както следва:
- отидете в менюто за конфигуриране на телевизора
- отидете на настройки на изображението
- Активирайте ISF Day или ISF Night
- сега влезте с дистанционното "473473" (еквивалент на "ISFISF" на SMS клавиатура)
Чичо Тонгъл ни уведоми, че има нова версия на софта за 6хх8 до 9хх8 моделите: v173.46
Явно вече вадят през две седмици нов софтуер. Разбира се отново няма какви са промените (те и без това винаги са непълни).
QF2EU-0.173.46.0 (Date published: 2014-02-10)
- Solution for picture moves 5 pixel right when in PC/ Game mode.
- Solution on the level of the infobar on Bulgarian cable. (Blizoo operator).
- Solution about HBBTV (through the red button) that gives a black screen instead of video content provided by the broadcast.
- Improvements for Smart TV.
- Improvements in Russia text database.
- Improvements in audio/video sync in digital broadcast.
- Improvements in Video on demand applications (Ukraine and Slovenia)
Някой с реални наблюдения ?
Аз пробвах новиа ъпдеит,но както и първите пъти не намирам някъква разлика,всичко си е перфектно.Или моите критерий не са толкова големи.
Сега забелязах,че рабоди епг и на хд каналите.
Как се прави тази настройка? Аз като избера ***** не ми дава някакви подрайони, за да избера Москва! На дистанционното нямам бутон EPG, а само "инфо" и гид, но там липсва каквато и да е информация за каналите - били те бг или чужди. МСАТ ми е доставчика и на стария телевизор/LG/ инфото за каналите си вървеше без проблем...!
До сега съм пробвал с настройки България, Швеция, *****, Финландия, Германия и...едно голямо нищо! Само един ъпдейт съм му правил, мисля че версията е от края на Август 2013г.
Модела на ТВ-то е 42pfl7008s/12.
Aз имам същия тв и съм на същия оператор със страна Германия. Обнови си фирмуера и ще ти дойде ЕПГ.
Само дето моделът ми е К, а не S, но с Германия си работи ОК (бутон Guide на дистанционното) с 1 час разлика, но отдавна съм свикнал и не ме затруднява по какъвто и да е начин. Къде се буташ в *****? Ако толкова държиш да ти показва точно часовете, пробвай (пак) с Финландия, те са на нашия часови пояс.
Проблемът е в ъпдейта, той спря EPG-то, после го оправиха. Слагай новия 000.173.046.000 от 10.02.2014 - тук но е за К!
- - - - - - - - - -
Имаше тук някъде из темата инструкции за промяна на зададената страна, дори и посочване на България. Едно приятелче си игра да пренастройва, но нищо не му се получи и върна Германия, работи си ОК. Аз не съм пробвал, а и не мисля да го правя.
- - - - - - - - - -
Виж линка в коментар 66 по-горе, там има разделение по букви.
Аз съм със страна България и нямам никакви проблеми с информацията за канала и часа,но аз съм с цифрова кабелна.
Изкам да попитам на други колеги като проверят състоянието на канала колко сила и качество на сигнала показва?
На цифрова кабелна сме вероятно 99% от пишещите тук - дали от квартална кабеларка или към Булсат - все тая, до телевизора стига цифров сигнал.
Що се отнася до силата и качеството на сигнала - обикновено е различно на различните канали, но при мен най-често силата е около 70, а качеството - 100 (по показания на 2 телевизора).
Силата на сигнала варира от 25 до 66 на различни канали,а качеството навсякъде е 100,има ли нещо тревожно в параметрите,или да викам техници за да ми усилят сигнала?