изгоряла платка телевизор филип
Здравейте имам телевизор филипс модел 40pus6809/12,на който през hdmi входа му изгоря SSB платка с номер 996590021909,въпроса ми е възможно ли е да се намери такава изобщо някъде,защото в няколко сервиза в Русе не можаха да намерят?И каква е тая политика на производителя,за приблизително нови продукти да няма резервни части?
Отговор: изгоряла платка телевизор филип
да main board изгоря,след като включих hdmi кабел между компютъра и телевизора,изгоряха и двете,компютъра го оправих но с телевизора се видях в чудо от официалният сервиз не можаха да доставят платката,като казаха,че не се предлага изобщо.Гаранцията не признаха,main board еднакви ли са на всички телевизори от модела или имат разлики?
Предложенията от ибей са много изгодни, отнасяй единив, че ще заминат бързо.
1. Можеш да свързваш PC и ТВ чрез HDMI само при изключени устройства.
2. Двете устройства включени в един и същи разклонител (един и същ токов кръг) или контакт.
Да, модели с различни диагонали от една и съща серия имат еднакъв Main board.
Разбрах ги тези нещо но по болезненият начин,бяха в един контакт,занулен но не ги бях изключил и стана белята.От сервиза ми казаха че е main board.А това SSB което ми го казаха предполагам че означава small signal board поне така прочетох в нета.И двете неща предполагам че означават едно и също нещо,в смисъл main board равно ли е на SSB?
Може да ви изглеждат глупави въпросите ми,но никак не разбирам,а не ми се иска да си купя нещо което няма да ми свърши работа.:)Гледам тези които си ги дал в ибей изводите са им разположени също като на моя,мисля да отнасям една.
Доколкото знам е едно и също.
благодаря ти много за отговорите:)