Отговор: Проблем с тв Philips
Ти си поредния който се оплаква от тубата в последните две седмици, вкл. и аз имах проблеми една седмица с нея, след това се оправи.
Ако проблемите са ти само с тубата това си е от самото приложение не е от телевизора.
Да, не бързай да го връщаш защото тв няма никаква вина щом проблема е само с тубата.
При мен тубата се оправи след седмица.
Нещата не са се променили кой знае колко ...не мога да се задържа повече от няколко минути свързан в интернет защото постоянно ме изхвърля при добра връзка (4-5 чертички ) LED Smart Philips, 32PHS5302/12, HD
Тубата оправи ли се ?
Свържи тв. и рутера с LAN кабел, като преди това му върни заводските настр.
Връщах ги... А за кабела е малко сложно защото живея в къща а рутера е на втория етаж а този телевизор е попринцип предназначен да е на първия, но ще го преместя за да видя поне дали проблема ще се оправи.
Те когато са едни до други губят връзка, а при такива разстояния....само кабел ще гарантира сигурна връзка, освен ако тв. няма някакъв проблем.
В друга сайт преди време четох подобен проблем...Но беше в сайт за продажби и нямаше как да направя връзка с човека който беше споделил същия проблем дано се включи тук