Страница 19 от 66 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 983

Philips телевизори (инфо на първа страница)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #271

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Kx
    Честито
    Виж дали няма нови ъпдейти. Ако пак няма оправяне - пиши на съпорта на филипс.
    https://www.philips.bg/c-w/support-h...levisions.html
    https://philips-tvconsumercare.kxond...tal/en/Faq/All

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010
    Мнения
    2,076
    #272

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Review: Philips OLED934

    ''Не можем да прегледаме OLED телевизор, без да се спрем на темата за изгаряне / задържане, която продължава да се дискутира горещо във форуми по целия свят. Съвсем наскоро прегледахме Panasonic GZ2000, който изглеждаше повече или по-малко имунизиран срещу временно задържане след нашите „тестове за изтезания“ (нашата процедура за калибриране за HDR измервания). Philips 934 не изглежда толкова еластичен и забелязахме леко временно задържане след продължителна сесия за калибриране с HDR модели с пълна интензивност. Необходимо е много повече, за да предизвика постоянно изгаряне, но Philips 934 все още проявява различно поведение от водещия телевизор на Panasonic.

    Друга тема, която отново трябва да обърнем внимание, е функцията за затъмняване на панела, която изглежда се изпълнява на ниво панел от LG Display. Той се отнася до изгорялата тема в смисъл, че има за цел да предотврати това да се случи. Използва се алгоритъм за откриване дали картината на екрана остава статична за дълго време и след това е проектиран така, че панелът да намали своята светлинна мощност, за да сведе до минимум риска от повреда при изгаряне. За съжаление, алгоритъмът не е много добър и понякога греши табло по време на футболна игра или HUD игра, докато играе конзолна игра като пълно статично изображение. След няколко минути тя ще започне постепенно и бавно да намалява светлинния изход, въпреки че активно се наслаждавате на играта. Той засяга най-вече HDR съдържание, но се отнася и за SDR изображения в по-малка степен. Това в никакъв случай не е критичен проблем, но системата трябва да бъде настроена, за да направи по-интелигентен анализ на картини и това е нещо, което LG Display трябва да коригира възможно най-скоро - изглежда, че засяга всички телевизионни производители, използващи панела на LG Display.


    заключение
    OLED934 е един от два нови OLED телевизора от 9 серии от Philips. Той се продава като висококачествен телевизор с висок клас с „пълния пакет“, което означава Ambilight, по-нова версия на Android, способна система за високоговорители и първокласно качество на картината. Това се отразява в цената.

    По отношение на качеството на картината можете да изберете или да обхванете всички алгоритми на картината на Philips, които имат за цел да повишат остротата на картината, „HDR ефект“, контраст и движение, или можете да настроите всичко това и просто да се насладите на това, че Philips има основни системи, създадени за осигуряване на отлично и сравнително точно качество на картината.

    Android версия 9 не се различава много от версия 8, така че няма какво значение да добавите към разговора тук. Добрата новина е, че с Android 9 като отправна точка и няколко години на стойност актуализации, този телевизор няма да остарее толкова бързо, колкото много други смарт телевизори. Дистанционното управление от друга страна е каша и ние насърчаваме Philips да започне отначало, да се отърве от затрудненията и да направи текст на бутоните четим.

    Philips все още не е готов да приеме HDMI 2.1. По-високата честотна лента на HDMI 2.1, която позволява HFR (висока честота на кадрите), както и други функции като VRR (Variable Refresh Rate), най-вероятно ще захранват следващото поколение игрови конзоли.

    Но този висок клас телевизор има няколко аса до ръкава си. Искаме да подчертаем вградения двоен тунер, както и звуковата лента на B&W, която според мен трябва да е основната причина за избор на OLED934 (или 984) през серията 8 на Philips или някой друг OLED телевизор. Оценяваме и допълнителната гъвкавост, че можем да свържем субуфер директно към телевизора. И все пак, трябва да подчертаем, че можете да намерите същото страхотно качество на картината в OLED телевизорите, които струват значително по-малко, така че от гледна точка на съотношение цена-качество трябва да решите дали елегантният дизайн и подобрените високоговорители го правят или не, или дали по-евтиният OLED телевизор с външен звук е по-добро решение за вас''.


    https://www.flatpanelshd.com/review....&id=1574664556
    Този пост е редактиран от cable; 27-11-19 в 12:24.

  4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #273

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Philips 65OLED854 test
    https://hdtvpolska.com/philips-oled8...20/?showfull=1
    превод
    https://translate.google.bg/translat...3Fshowfull%3D1

    Test equipment was provided by Philips


  5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #274

    Отговор: Philips телевизори 2019


  6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2019
    Мнения
    10
    #275

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Нов ъпдейт за андроид
    https://toengel.net/philipsblog/2019...91e-1-2-173-4/

  7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #276

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Philips 55OLED854/12 review
    https://www.avforums.com/reviews/phi...v-review.16663

    The review sample was provided by Philips UK and is a finished retail production sample which was delivered in retail packaging.



    Assembled in Poland by TP Vision Europe B.V.

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #277

    Отговор: Philips телевизори 2019

    https://www.tpvision.com/blog/oled-b...tv-wins-again/
    https://www.philips.de/a-w/about/new...-shootout.html

    FWD Benelux TV Shoot-out 2019: тестът и резултатът
    https://www.homecinemamagazine.nl/20...en-de-uitslag/

    Събитието се състоя в Холандия на футболния стадион Philips в Айндховен. Този път се състезаваха Sony AG9 , LG C9 , Panasonic GZR2000 и Philips OLED804 от TP Vision. Струва си да намекна, че в къщи и стените помагат. И все пак ...

    OLED телевизорите бяха калибрирани професионално преди събитието. В стандартен режим цветното пространство BT.709 е оптимизирано с бяла точка D65 и яркост от 120 нита. Калибрирането е извършено от Ерик Бекманс и независимия калибратор Дмитрий Валкенбург. За конфигуриране на дисплеите са използвани референтни устройства като Klein-10A и Konica Minolta CS-200 колориметри.

    Използваният софтуер беше индустриалният стандарт CalMAN от Portrait Display. По същия начин, Vivid и Dynamic режимите на OLED телевизорите бяха оптимално настроени. Членовете на журито заеха местата си едва след приключване на калибрирането.

    Десет демонстрационни видеоклипа бяха показани в нормален режим на изображение, както и дванадесет клипа в режимите на изображението Live и Vidid. Материалът за тест беше умишлено „смесен“: от обикновен Blu-ray, 4K Blu-ray до поточно съдържание на Netflix и рекламни материали от други марки и демонстрационен материал от Philips. Селекцията съдържа UHD и Full HD материал.

    Важно е също да няма референтен монитор. Следователно зрителят преценява кой образ предпочита. Ако предпочита две устройства, той може да маркира това, ако няма предпочитания, това също може да бъде посочено.

    Подредбата на устройствата беше следната: LG (A) / Philips (B) / Sony (C) / Panasonic (D). Процентите показват колко процента от зрителите предпочитат определено устройство.

    Резултатите от теста в калибриран режим веднага донесоха изненада. Тъй като комплектите бяха калибрирани професионално под зоркото око на Philips и FWD - и следователно изглеждат почти идентични - очаквахме сравнително равномерно разпределение на предпочитанията. Всяко изображение се навежда възможно най-близо до предварително създадения стандарт.
    Както вече споменах по-горе, журито може да посочи кои екрани са им харесали най-много. Също така не беше забранено да изберете няколко устройства. В резултат на това резултатите бяха обобщени и избран победителят. В калибриран „стандартен режим“ публиката постигна следните резултати:

    • 1-во място: (B) Philips OLED804: 38%
    • 2-ро място: (C) Sony AG9: 30%
    • 3-то място: (A) LG C9: 20%
    • 4-то място: (D) Panasonic GZR2000: 12%

    Panasonic GZW2004 (GZR2000) и LG C9 показаха не много добри резултати при такава ниска яркост. Организаторите предполагат, че ъгълът на гледане на OLED телевизорите може да играе роля тук. В режимите Vivid / Live резултатът вече беше по-ясен и предположението, че това отклонение от центъра всъщност не може да бъде потвърдено:

    • 1-во място: (B) Philips OLED804: 69%
    • 2-ро място: (D) Panasonic GZW2004: 15%
    • 3-то място: (C) Sony AG9: 13%
    • 4-то място: (A) LG C9: 3%

    Общо Philips OLED804 изглежда уверен със 107 от възможните 200 точки срещу Sony AG9 (43 точки), Panasonic GZW2004 (27 точки) и LG C9 (23 точки). Добрият OLED резултат на Philips се дължи на оптимизирания алгоритъм на изображението на процесора, който запазва детайлите дори в много светли и тъмни области на изображението.

    В резултат на сляпата престрелка в Холандия, Philips OLED804 остави зад себе си конкурентни модели на Sony, LG и Panasonic. OLED TP Vision беше ясният победител. Но най-интересното е следното. Това е третата престрелка на сляпо, която Philips печели.

    Първата битка OLED804 спечели във Великобритания, а втората в Германия. Също така си струва да се отбележи, че цената на OLED804 е по-евтина от всеки от останалите три тествани модела.

    Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-12-19 в 21:05.

  10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #278

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Philips-tvconsumercare[ID06853] All Burn in image prevention mechanisms explained
    https://philips-tvconsumercare.kxond...n/Faq/All/6853
    The article is applicable to Philips OLED TVs



    Philips 55OLED934 review
    https://www.dday.it/redazione/33277/...934-recensione











    Menu structure of the 2019 Philips Android TVs (9, Pie) - 55OLED934


    source:[Toengels Philips Blog]

  11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #279

    Отговор: Philips телевизори 2019


  12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    40
    #280
    Цитат Първоначално публикувано от emzo Виж публикацията
    Ползвам пус7354 от 10дни, някой ако има въпроси
    Здравейте искам да попитам как се държи телевизора през оператор с ci модул.Интересуваме качеството на картината при ъпскелване до 4ка,имали театрален ефект и мазане при гледане на футбол
    Този пост е редактиран от naiden; 14-12-19 в 00:02.

  13. Novice
    Тук е от
    Jun 2018
    Мнения
    8
    #281

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Здравейте, имам нужда малко от съвет. Искам да си сменя ТВ в дневната (Samsung 40UE5000) с нещо около 50 инча. Насочих се за Филипс около 1000 и малко лева. Спрях се първоначално на 50PUS8804, който в момента е на цена 1399лв. Обаче видях сега и на промоция за 999лв. на изплащане с 0% лихва и 50PUS7354. Четох, сравнявах и за човек, който не е много на ти се зачудих струва ли си разликата от 40% в двата. ОСвен звука и по-високата серия, какво повече ще получа за 400лв повече? Благодаря!

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2019
    Мнения
    10
    #282

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Виж сравненията:
    https://www.displayspecifications.co...ison/fd76cc055

    Според мен не си струват +400лв. за еднакви дисплеи.И двата са 60hz,,а за +400 ще можеш да си намериш TV ,който да опреснява на 100hz.Да се дадат +400 за вградена саунд система според мен не е добра идея.За тия пари можеш да си вземеш система за домашно кино,която в пъти ще ти даде по-добър саунд.

  16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2019
    Мнения
    65
    #283

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Купи си от старата 8ма серия, поне са 100 херца

    Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk

  17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #284

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Philips: Нов фърмуер за телевизори 2019 с Android TV 9 Pie (TPM191E: 1.2.173.7)
    https://toengel.net/philipsblog/2019...91e-1-2-173-7/


    https://www.xataka.com/analisis/phil...pecificaciones
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-12-19 в 22:12.

  18. Novice
    Тук е от
    Dec 2019
    Мнения
    1
    #285

    Отговор: Philips телевизори 2019

    Здравейте,

    Насочил съм се към Philips телевизор (най-вероятно 43 инча, макс 600лв) и тъй като не съм имал телевизор от 2002, не съм много запознат, и се нуждая от малко помощ.
    Като цяло нещата, които чета за Phillips са главно положителни, като изключим операционната им система Saphi. На много места хората се оплакват от нея. Наистина ли е толкова зле и няма никакво разнообразие от приложения? Също така тези, които има, са доста бъгави понякога, от това което прочетох.
    Заслужава ли си да взимам такъв или да се насоча към друга марка? (като гледам има доста различни марки, повечето не известни за мен и гледам на сигурното да заложа, но съм отворен за предложения ако има нещо по-добро за тези пари)

    За момента съм харесал 2:
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...HD-LED/p/15877
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...03-LED/p/15853

    Главно мисля да го ползвам за гледане неща от компютър и не толкова за телевизия. Нещата, които ще се пускат надали ще са 4к, но пък разликата в цените не е толкова голяма и освен 4к получаваш и други неща, които са по-добре.

    Всякакви мнения и препоръки ще са добре дошли, тъй като доста се колебая.

    Благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 66 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Избор на климатик '2019
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3063
    Последно: 04-01-20, 11:11
  2. Philips телевизори 2018
    От kod във форум Philips телевизори
    Отговори: 254
    Последно: 02-01-19, 14:11
  3. Philips телевизори 2017
    От kod във форум Philips телевизори
    Отговори: 279
    Последно: 01-01-18, 07:35
  4. Philips телевизори 2016
    От kod във форум Philips телевизори
    Отговори: 453
    Последно: 01-01-17, 19:22
  5. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

Тагове за тази тема


SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе