1 Прикачен файл(ове)
43PUS7303 петна по дисплея
Здравейте,
От почти година имам споменатия телевизор и от известно време се появиха някакви петна по дисплея. Оградих в червено най-видимите, но гледайки картината като цяло, все едно има някакъв "слой" отгоре, който ме дразни. Все още е в гаранция, но преди да го занеса, бих искал да се допитам и до вашето мнение.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=33444&stc=1
Отговор: 43PUS7303 петна по дисплея
Да! Мини през сервиза и им кажи за проблема (покажи им снимки) и после го занеси там. Гаранцията на Philips покриваше този проблем. Аз съм имал такъв случай преди години и в сервиза ми го замениха с нова матрица. Сега предполагам е същото? Успех!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от
DOLBY VISION 4K
Да! Мини през сервиза и им кажи за проблема (покажи им снимки) и после го занеси там. Гаранцията на Philips покриваше този проблем. Аз съм имал такъв случай преди години и в сервиза ми го замениха с нова матрица. Сега предполагам е същото? Успех!!!
Благодаря за отговора. Ще мина да го оставя в Техно...., защото го взех от тях, и да го пращат към сервиза с надеждата да бъде ремонтиран.
За сервиз. Определено не е дефект на подсветката.
Днес оставих телевизора в магазина, за да го придвижат към сервиза и ще видим какъв ще е резултатът скоро.
Браво! Само така!! Успех!!!
Днес си взех телевизора - сменен е целият диспей и сега вече мога да се наслаждавам отново на картината. :thumbsup:
Супер! Точно и това се очакваше. Приятно гледане на TV CORONA V.4K!