Philips PUS9206 или някакво Олед животно ?
Привет, фен съм на Филипс, фен съм на Ембилайта. От 15г съм все със 7ма серия, като съм ги сменял през някакви години, тоест 3 поколения 7ма серия. Сега се чудя да мина от 42" към 55" ( като за това ще трябва да махна малко от секцията :) )
Писна ми да слушам Сони та Сони, за мен най-важното картинката да е бръснач, и мозъка не ми го побира как ще гледам кабелна телевизия на 4к, ама добре че не гледам толкова тв, ще си пускам 4к филми през компютъра, а за звук ще ползвам домашното кино 5.1 канала. Та до скоро чаках оферти за LG C1, но днес попаднах на 9та серия Филипс и се зачудих :)
Как е Филипс 55pus9206
, че моя най-новия 7109, май последния без Андроид е супер бавен-бавно се включва, бавно сменя каналите, източника,чудо е, но се свиква с времето :) ИНаче картината е супер, което за мен е най-важното.
Отговор: Philips PUS9206 или някакво Олед животно ?
Щом не иде реч за супер-дупер-мега картина от БГ ТВ доставчик (?!?!), а ще се гледат 4К рипове поне, взимай OLED706/806 примерно.
Така, поразчетох се из чуждите форуми, няма много информация за 9206 модела, макар доста хора да го чакат с нетърпение. Май повече е предназначен за онлайн продажба и го няма изложен в магазин. Мен ме кефи Амбилайта и дистанционното с подсветка. Смесени чувства за модела и около 500 nits ... та от ред на ред и с една добра оферта попаднах на Сони Sony XR55X90JAEP, който е 200 лв отгоре и със 700 nits... ?
Този тв-р дори не го дават да е FALD,не знам кво общо има с OLED,та ти трябват квито да е форуми,и мисля че не се доближава дори до SONY XR90.
https://www.displayspecifications.com/en/model/b9e92492
https://www.flatpanelshd.com/philips_pus9206_2021.php
2 Прикачен файл(ове)
Филипс имат олед, ако държиш на амбилайта.
Иначе всякакви имитации, нямат нищо общо с оригинала.
Казвам го, тъй като някой може да се изръси, ми то и на Сони можеш да сложиш амбилайт.
Абсолютно вярно е това. Но аз съм сложил псевдо амбилайт на моето Сони и за 50на лева рязко се подобрява възприятието при гледане на филми.
Изпратено от моят STK-LX1 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
Петър Ишмириев
Фалд, малд, немците си го хвалят, в амазон.де поне :) Гледай каква красота :)
:BigGrin фалд,малд...красота...
Тези немци които не знаят това,защо да не си го хвалят...иначе фалд,малд:BigGrin е това
https://www.rtings.com/tv/tests/pict.../local-dimming
започвам да чета и веднага като трън ми се набива едно от първите изречения :
However, usually only higher-end TVs have this feature, and not all of them are equally effective, as some can worsen the overall picture quality.
Цитат:
Първоначално публикувано от
inches9