Проблем с PHILIPS 43PUS7363
Днес тв-то на 2 пъти след като го намеря спрян (сам се спира след някакво време работа, дето все не поправям) и го пусна има само звук.
Махане от контакта оправя проблема. Иначе само с дистанционно on/off пак си е само със звук.
Каква изненада да очаквам скоро?
Отговор: Проблем с PHILIPS 43PUS7363
Направи му хард ресет, да не би да си пипнал нещо или да се е бъгнал.
ъпдейтнах софтуера вчера. което едва ли е важно.
По-добре го занеси на техник. Този проблем не е често срещан.
banksy
Ако при включване няма картина но има звук, то имаш проблем с подсветката или нейното захранване. Трябва да се отвори и диагностицира.
Цитат:
Първоначално публикувано от
banksy
Днес тв-то на 2 пъти след като го намеря спрян (сам се спира след някакво време работа, дето все не поправям) и го пусна има само звук.
Махане от контакта оправя проблема. Иначе само с дистанционно on/off пак си е само със звук.
Каква изненада да очаквам скоро?
И при мен е така, ама с 50PUS8536 Android TV. Писах в друга тема, но ще го споделя и тук.
Цитат:
Първоначално публикувано от
cristo
За да не отварям нова тема, да споделя впечатления от този телевизор след 1 месец ползване.
2. На Андроида доста често му забиват разни телевизионни функции. Вчера, за едни ден, на 2 пъти ми се налага да му дърпам щепсела от контакта за да се рестартира. Например: пускам телевизора и няма картина, а само звук. Натискам home бутана и отивам в мейдия плейръа, пускам там нещо - всичко работи, превключвам пак на телевизия - само звук! Хайде щепсела! Телевизионните канали се подреждат единствено чрез съставяне на списък "любими" канали, обаче много често при пускане, зарежда пълния списък с канали с безумното си подреждане по честота, като за да избера списъка с "любими" се натискат последователно 3 бутона и от там се търси в меню!!! Жената още не може да го запомни и през ден ме вика да й намеря каналите на кабелната, че пак "телевизора ги е разместил". На стария 10 годишен Самсунг и по-новия 3 годишен НИКОГА не съм имал проблеми с каналите и с функцията на телевизора да бъде телевизор.