Philips OLED707 vs 807 vs LG C2
Здравейте, напоследък се заглеждам по олед тв. Някой правил ли е директно сравнение между Philips OLED707, 807 и LG OLED C2 и по-конкретно 65" модели?
В момента съм с филипс и много ми се иска пак да съм с андроид и амбилайт, но не съм сигурен дали LG-то не е по-добро като цяло.
807 освен 4-странен амбилайт има ли друго съществено предимство пред 707?
Отговор: Philips OLED707 vs 807 vs LG C2
Цитат:
Първоначално публикувано от
victorio404
Здравейте, напоследък се заглеждам по олед тв. Някой правил ли е директно сравнение между Philips OLED707, 807 и LG OLED C2 и по-конкретно 65" модели?
В момента съм с филипс и много ми се иска пак да съм с андроид и амбилайт, но не съм сигурен дали LG-то не е по-добро като цяло.
807 освен 4-странен амбилайт има ли друго съществено предимство пред 707?
https://www.displayspecifications.co...son/ee9a1f9956
Аз доста време рових и гледах клипове за тези модели. 807 на филипс е с малко по добър контраст от 707, има четиристранен амбилайт срещу 3 на 707 , стойката му е по хубава и дистанционното е метално и с микрофон.Това най общо.
С2 и G2 го водят като най добрия гейм дисплей, картината е по добра, липсва DTS ........обаче и разликата в цените е осезаема
Изпратено от моят SM-T515 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
radoi
При 807 освен контраста и
четиристранния амбилайт печелиш и по - добър панел, като следователно и по - добра защита против прогаряне спрямо 707.Панела е EX. Имаш въртяща стойка и дистанционно с подсветка и войс.
За Лг нямам наблюдения
Поздрави,
Четиристранния амбилайт има ефект ако телевизора е монтиран директно на стената и около него няма нищо друго.Желателно е цвета на станата да е светъл.
На моят съм му изключил долния амбилайт,защото телевизора е поставен върху маса с черно стъкло и се отразява отвратително.
Да,готина екстра си е тази светлинка...преди да премина от Sony на Philips си мислех,че амбилайта е страшна селения,но сега след повече от една година ползване съм на друго мнение.
Човек се учи докато е жив!
Догодина изтича патента на Philips,предполагам ,че и другите производители ще се възползват от тази екстра.
А дали няма да го подновят?
На този въпрос към настоящия момент и във BG Mama няма да ти отговорят....:Drinks:
А относно модела 707, защо почти липсват ревюта за него ? Дори и в YOUtube , почти няма клипчета с настройване и тем подобни ? Друго , което ми прати впечетление е цената. На единия ден го гледам на 2100 в един сайт , на другия го има същия модел за 1600 лв . Някой нещо по въпроса да знае ?