Отговор: Чуденка за 55OLED909
Размера задължително 55" ли трябва да е? Явно държите на Philips? За тези пари (+малко отгоре) може да се вземе 55" A95L, което е най-доброто в момента. Или 65" S95D на Samsung, където обаче липсва DV. Също така 65" LG G4, което им е топ модела в момента и за игри може би е най-добре.
Здравейте,
Нямам място за повече от 55", пък и ще се гледа основно от 1-3 метра. Наистина съм си фен на Philips и ambilight-а, но него мога да го преживея, ако има нещо по-добро.
Олед 55 ЛГ или Сони, който ви влиза в бюджета.
Както ви казах, A95L е най-добрия телевизор към момента. Даже го има намален в полиса за 4,400 в размера, който търсите. Аз лично не бих се колебал и за момент.
Цитат:
Първоначално публикувано от
CubanLinx
Както ви казах, A95L е най-добрия телевизор към момента. Даже го има намален в полиса за 4,400 в размера, който търсите. Аз лично не бих се колебал и за момент.
4500 лв. за телевизор 55 инча голяма глупост.
Че и за китаиски Philips:thumbdn:
Цитат:
Първоначално публикувано от
gogogogov
4500 лв. за телевизор 55 инча голяма глупост.
Според кого? Имаш крава, пиеш мляко :)
Няма лошо да си харесва човека Филипс , обаче не виждам особена причина да се дават 4000лв за Филипс 9, след като 818 е 2300, а 819 - 2600лв ...
За Philips-a може и да са много, не ги следя тях толкова. Но A95L толкова си струва, даже цената в момента е добра. Щом човека ги има парите, не виждам нищо лошо да ги даде. Допитал се е до форума, дали сме мнения, остава неговото крайно решение.
Здравейте. Благодаря за съветите. Взех все пак от пристрастие към марката 55OLED909 и съм много доволен от картината, ЗВУКА и телевизора като се има предвид че предишния телевизор ми беше 42pfl7606H. Много е добър според мен, даже вече ми малее малко, но..................... това е. Минус му е дистанционното, понякога като натиснещ нещо прави съвсен друго. Надявам се да го оправят.
Иначе замисъла е добър.
Важното е да си го харесвате вие. Със сигурност би трябвало да е доста добър телевизор. Аз с този бюджет щях да взема A95L. Избора си го бяхте направили предварително, та не знам защо пуснахте тема изобщо.